Safranbolu'da "Girişimcilik Destek Program" eğitimi

Safranbolu'da "Girişimcilik Destek Program" eğitimi

Safranbolu'da "Girişimcilik Destek Program" eğitimi

KARABÜK - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Safranboluda Girişimcilik Destek Programı kapsamında uygulamalı girişimcilik eğitimi verildi.

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezinde (SAKEM) yapılan eğitimde konuşan KOSGEB Karabük İl Müdürü Serhat Saygın, bu eğitimlerin sık sık yapıldığını söyledi.

Eğitimlerin, KOSGEBin web sitesinde takip edilebileceğini ve eğitimlere katılamayanların üzülmemeleri gerektiğini bir sonraki programı takip ederek katılabileceklerini ifade eden Saygın, Eğitime katılanlar ve sonunda destek almaya hak kazananların projelerde öncelikle doğru iş, doğru zaman ve doğru faaliyet olmasına mutlaka dikkat etmeleri gerekiyor. Bunlara mutlaka dikkat edin. Eğitim bu işin en kolay yönlerinden birisi. Yapacağınız iş size uygun bir iş mi, kazanabilecek misiniz bunlara odaklanın. Bununla birlikte Karabükte 4 binin üzerinde sertifikalı girişimcimiz bulunmakta. Bu da önemli bir rakam. Ben katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. diye konuştu.

Konuşmanın ardından KOBİ Uzmanı Metin İnce tarafından katılımcılara projelerin değerlendirilme aşamasıyla ilgili bilgiler verildi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER