Anne Erdoğan, Dualarla toprağa verildi

Anne Erdoğan, Dualarla toprağa verildi

Anne Erdoğan, Dualarla toprağa verildi

22 ve 23. Dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, annesi Tevhide Erdoğan’ı son yolculuğuna uğurladı.

22 ve 23. Dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’ın annesi Tevhide Erdoğan, 93 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlerden ötürü gözlerini yumdu.

Merhume Tevhide Erdoğan için Ali Molla Camiinde düzenlenen cenaze töreni öncesinde, Önceki Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan başsağlığı ve sabır dileklerini kabul etti. Erdoğan, burada annesiyle yaşadığı anıları paylaştı, kendisini yalnız bırakmayan dostlarına “İyi ki varsınız” diyerek teşekkür etti.

İkindi vaktinde kılınan cenaze namazına. Zonguldak, Ereğli ve çevre ilçelerden protokol ve çok sayıda vatandaş bir araya geldi. Namazın ardından Merhume Tevhide Erdoğan Kestaneci Mahallesi mezarlığında ebedi istirahatgahına tevdi edildi.

Merhume Tevhide Erdoğan’ın cenaze namazına Erdoğan ailesinin yanı sıra, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, önceki dönem AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu , AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, DSP Belediye Başkan Adyı Burak Müftüoğlu, MHP Belediye Başkan Adayı Talat Şeker, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile vatandaşlar katıldı.

Çebi Grup olarak Merhume Tevhide Erdoğan’a Allah’tan rahmet niyaz eder, 22. Ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Erdoğan ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 21:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER