Araç trafiği 15 km'yi geçti.

Kdz. Ereğli-Alaplı arasındaki kara yolunda tatilciler araçları ile uzun park kuyrukları oluşturdu. Sıcak Pazar gününün de etkisiyle Park halindeki araç uzunluğu sabah saatleri olmasına karşın neredeyse 15 km.ye ulaştı.

Araç trafiği 15 km'yi geçti.

Kdz. Ereğli-Alaplı arasındaki kara yolunda tatilciler araçları ile uzun park kuyrukları oluşturdu.  Sıcak Pazar gününün de etkisiyle Park halindeki araç uzunluğu sabah saatleri olmasına karşın neredeyse 15 km.ye ulaştı.Gün trafikteki araç pak uzunluğun karşılıklı 20 Kmyi geçmesi bekleniyor. 

Yaz aylarının kendini iyiden iyiye hissettirdiği bugünlerde Temmuz sıcakları ile bunalan vatandaşlar kendilerini Karadeniz sularına bıraktı.  Denizde serinleyen piknik yapan vatandaşların Alaplı- Ereğli arasındaki karayolu kenarına karşılıklı park ettiği araç kuyruğu 15. Km’ye ulaştı.

Buda yol güzergâhını kullanan sürücüler için adeta kâbusa döndü. Plajlardan ve yol kenarında bulunan vatandaşlar sık sık trafiğin kilitlenmesine sebep olurken, gün içinde bu trafik uzunluğunun karayoluna karşılıklı parkların yapıldığında göz önüne alındığında daha da artması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2017, 10:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hamza
Hamza - 7 yıl Önce

Ne yapsin millet kumsalami ceksinler

SIRADAKİ HABER