Atatürk ve Türk bayrağı ile duyguları sömürüyorlar

Dilenciler, Atatürk ve Türk bayrakları ile sağduyulu vatandaşların milli duygularını sömürmeye devam ediyorlar.

Atatürk ve Türk bayrağı ile duyguları sömürüyorlar

Kdz. Ereğli İlçesi’ne bağlı Müftü Mahallesinde bulunan AVM’leri mesken tutan dilenciler Atatürk ve Türk bayrakları ile sağduyulu vatandaşların milli duygularını sömürmeye devam ediyorlar. 

Alışveriş için Devrek yol ayrımında bulunan mağazalara gelen vatandaşları hedef alan dilenciler önce ellerine bulunan Atatürk fotoğrafı ve Türk Bayrağı resimlerini önüne çıktıkları vatandaşlara göstererek, “Allah rızası için ekmek parası abla, ağabey” diyerek  vatandaştan para kopartmaya çalışıyorlar. 

Bu durum karşısında ilk önce şaşıran vatandaşlar ise milli duygular içinde talebi geri çevirmeyerek, dilencilerin tuzağına düşerek, para vermek zorunda kalıyorlar. 

Bu şekilde günde onlarca vatandaşın duygularını sömüren dilenciler, insan yoğunluğunun en fazla olduğu bölgeleri tercih ederek, büyük vurgun yapmayı ihmal etmiyorlar. 

Kdz. Ereğli belediye Zabıt ekiplerinin söz konusu duruma müdahale etmesini isteyen vatandaşlar, Bu duruma zabıta ekipleri neden seyirci kalıyor? Bunlar bu bölgeyi mesken tutmuşlar.  Bir tanede Zabıta gelip, siz ne yapıyorsunuz? demiyor. diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2017, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER