BAŞKAN POSBIYIK’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

BAŞKAN POSBIYIK’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

BAŞKAN POSBIYIK’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

     Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Ramazan Ayının başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Posbıyık’ın mesajı şöyle;

Paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın, gönüllere girmenin, sevginin, barışın ve dostluğun hâkim olduğu, yapacağımız ibadetler ile huzura ereceğimiz, maddi ve manevi yönden güzelliklerin yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı 11 ayın sultanı Ramazanı ayına ulaşmış bulunmaktayız.

Varlık için şükre, yokluk için tevekküle sarılacağımız Ramazan Ayı, bizi biz yapan değerlerimiz ve geleneklerimiz daha da kuvvetlenirken, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır.

Kdz.Ereğli Belediyesi olarak Mübarek Ramazan Ayı ile ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Yaptığımız tespitler sonucu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerek kuru kumanya ulaştırma, gerekse Ramazan Ayı boyunca sefer taslarıyla sıcak yemek ulaştıracak olmanın huzuru ile birlik beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Ramazan ayının ülkemiz, bölgemiz, ilçemiz ve bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2019, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER