Çakır’dan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” mesajı

Çakır’dan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” mesajı

Çakır’dan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” mesajı

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır,  mesajında emek ve alın teri ile ülkenin büyümesinde ve geleceğe yürümesinde önemli yeri olan işçi ve emekçilerin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladığını belirtti.

Çakır şunları kaydetti:

“Hükümetimiz 18 yıllık iktidarı boyunca, emekçilerimizin haklarının uzlaşma zemininde korunması için çalıştı. Bugüne kadar ücretten, sosyal haklara ve çalışma ortamlarının iyileştirilmesine kadar önemli adımlar attık.

Koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bugünlerde de emekçilerimizin mağdur olmaması, istihdamın korunması için hükümetimizin gayretleri devam ediyor. Sıkıntıların en aza indirilmesi için imkanlar ölçüsünde yapılması gerekenler yapılıyor. Bundan sonra da işçilerimizin hukukunun korunması için yürütülecek çalışmaları, atılacak adımları gayret ve samimiyetle atmayı sürdüreceğiz.

Bu vesileyle tüm dünyada, ülkemizde ve şehrimizde yaşayan işçilerimize hakkaniyetli, adil, sağlıklı bir çalışma ortamı diliyor, hepsinin 1 Mayıs emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2020, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER