Çakır'ın Gazilerle Buluşması

Çakır'ın Gazilerle Buluşması

Çakır'ın Gazilerle Buluşması

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İlçedeki Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nde Dernek Başkanı Temel Şahin, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nde de Dernek Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen ve bazı gaziler ile şehit yakınları tarafından karşılanadı.

Çakır, beraberinde bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmasında, “Vatan sevgisini her şeyin üstünde tutan kahraman gazilerimizin bu özel günlerini kutluyorum. Aziz milletimiz, tarihi boyunca vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı uğruna kahramanca mücadeleler vermiş ve eşsiz zaferler kazanmıştır. Saygıdeğer gazilerimiz de bu eşsiz zaferin en büyük mimarlarındandır. Bu nedenle gazilerimiz, Türk milletine emanet edilmiş manevi değerler olarak her zaman var olacaklardır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere karşı, geçmişten günümüze kadar şerefle vatanını korumuş, mücadele etmiş ve gazi olmuş tüm gazilerimizin gaziler gününü kutluyor, onlara saygılarımı sunuyorum. dedi.

Ziyaretlerde, gazilerin ve şehit ailelerinin yaşadığı sıkıntılar da Çakır’a iletildi. Çakır, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da gazilerin ve şehit ailelerinin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ve çözüm odaklı önerilerini ilgili birimlere aktaracağını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 07:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER