Çimenoğlu'na teşekkür ziyareti

Çimenoğlu'na teşekkür ziyareti

Çimenoğlu'na teşekkür ziyareti

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Kızılayı Şube Başkanı Yaşar Ciğer, geçmişte derneğin 27 yıl şube başkanlığını yürütmüş Rıdvan Çimenoğlu’nu evinde ziyaret ettiğini bildirdi.

Ciğer, çocukları eski Alaplı Belediye Başkanı halen Ereğli İlçesindeki Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu ile Sezai Çimenoğlu’nun da bulunduğu ziyarette, Türk Kızılayı’na hizmet ve katkılarından dolayı Baba Çimenoğlu’na teşekkür etti.

Türk Kızılayı Şubesinin bugünlere gelmesinde Çimenoğlu’nun büyük katkıları olduğunu belirten Ciğer, “Kızılay'da hizmet etmiş değerli büyüklerimizin varlığından duyduğumuz onur ve mutluluğu büyüğümüz olan Rıdvan amcamız da paylaştık Kutsi olan bu görevden Kızılay'a bugüne kadar hizmet etmiş olan tüm büyüklerimize teşekkürü borç biliriz” dedi.

Türk Kızılayı Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, ziyaretin anısına eski Kızılay Şube Başkanı Rıdvan Çimenoğlu’na üzerinde Türk Kızılayı amblemi bulunan 2 kahve fincanı hediye etti.

BİR KAMPANYA DAHA

Diğer yandan, Türk Kızılayı Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, yeni bir Kök Hücre ve Kan Bağışı Kampanyası düzenleyeceklerini bildirdi.

Ciğer, “Haydi Ereğli, Sevgin İliklerime İlişsin” sloganı ile gerçekleştirecekleri kampanyanın, 8 Kasım’da Kavaklık Mahallesindeki Gençlik ve Spor Müdürlüğü Salonun’da saat 10.00-20,00 arasında yapılacağını kaydetti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER