Çok önemli projeydi., iptal edildi!

Çok önemli projeydi., iptal edildi!

Çok önemli projeydi., iptal edildi!

"Yağışlarda o yol güzergahı kayabilir, yeni bir yol açmak için Kaymakamlık, Valilik nezdinde müracaatlarda bulunduk. Sıkıntılı durum olunca proje iptal edildi"
Kırmacı Mahallesi'ndeki 35 dönümlük arazi üzerindeki çöp döküm alanının rehabilitasyonu inşaatı yaşanan çökme ve kaymalar nedeniyle iptal edildi.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, müteahhit firmanın İller Bankası'na müracaat ederek güzergahta yaşanan sıkıntıları dile getirerek iptalini istediğini belirterek, "Türkiye'de ilk kez İller Bankası tarafından yapılan bir ihaleydi. Benden sonraki belediye başkanı burayı ihaleye verdi. Çok sevindik. Ancak çalışmalar esnasında problemler çıkmaya başladı. Yolun geçtiği yer ve çöplük bölgelerinde oturmalar, kaymalar başladı. Müteahhit, Genel Müdürlüğe müracaat etti, yol kayabilir denildi. Yağışlarda o yol güzergahı kayabilir, yeni bir yol açmak için Kaymakamlık, Valilik nezdinde müracaatlarda bulunduk. Sıkıntılı durum olunca proje iptal edildi" 2018 Yılı ağustos ayında Kırmacı mevkisinde başlayan çöplük rehabilitasyon projesinin sözleşme bedeli 7 milyon 242 bin liraydı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER