EFSANE KAPILARI AÇTI…

5 yıldır halka kapanan Kdz. Ereğli Belediyesi’nin kapıları halka açıldı. Efsane Başkan Halil Posbıyık hem tebrikleri kabul ediyor hem de belediyede çöken idari sistemi yeniden kurmaya çalışıyor…

EFSANE KAPILARI AÇTI…

31 Mart yerel seçimleri kampanyası sürecinde AK Parti gittiği her mahalle ve sokakta Kdz. Ereğli Belediyesinden ciddi anlamda şikayetler almıştı.
Vatandaşın en büyük şikayeti ise, belediye başkanı ile görüşemedikleri yönündeydi ve AK Parti bunun bedelini yediği büyük bir fark ile ödedi.
31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde büyük bir fark atarak belediye başkanlığı makamına yeniden oturan efsane başkan Halil Posbıyık göreve başlar başlamaz başkanlık makamının kapılarını halka açtı.
Günlerdir bir yandan ziyaretçileri ağırlayan Halil Posbıyık, bir yandan da belediyede çöken idari sistemi yeniden oturtmaya çalışıyor.
Posbıyık göreve başladıktan sonra ilk işi binada tüm odaları tek tek gezerek hangi müdürlükte kaç personel ve kimin ne iş yaptığını öğrenmek oldu.
Bilindiği gibi Ereğli Belediye binasında masa başında çok fazla personel bulunuyor. 
Belediye Başkanı Halil Posbıyık önceki akşam da tüm daire müdürleri ile bir toplantı yaparak çalışmaları ve performansları hakkında bilgi istedi.
Posbıyık’ın bu hafta içerisinde de başkan yardımcılıkları başta olmak üzere bazı dairelerde görev değişikliklerine gitmesi bekleniyor.

  • MUHASEBE VE İMAR MÜDÜRLÜĞÜ GÖZETİM ALTINDA

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın makamına oturur oturmaz yaptığı ilk açıklamasında, işe muhasebe kayıtları ve imar dosyalarını denetlemekle başlayacağını söylemesi kamuoyunda olumlu bulundu.
Bilindiği gibi Kdz. Ereğli Belediyesinde yıllardır imar rantları iddiaları ayyuka çıkmıştı. Ödemeler konusunda da kamuoyunda bir çok spekülatif iddialar bulunuyordu.
Halil Posbıyık’ın bu iddialar üzerine belediyede ciddi bir denetim yapacağı haberleri kamuoyundan ciddi bir destek gördü.
Kendisine yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, günüz ziyaretçileri ağırlayan Halil Posbıyık akşamları da gece yarılarına kadar evinde belediyedeki çöken sistemi yeniden oturtmak için çalışma yapıyor.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2019, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER