Gündem’de buluştular ve söz verdiler!

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı aday adayları İbrahim Sezer ile Yaşar Ciğer Gündem Gazetesinde açıkladılar.

Gündem’de buluştular ve söz verdiler!

Çebi Grup bünyesinde günlük olarak yayın yapan Gündem Gazetesi’nin 30’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle dost ziyaretleri sürüyor.
AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan aday adayları İbrahim Sezer ve Yaşar Ciğer’in yanısıra, Kara Tren Haber Editörü A.Şenol Azman da Gündem’i ziyaret ederek 30’uncu kuruluş yıldönümümüzü kutladılar.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’yi ziylaret eden Çiğer, Sezer ve Azman, Gazetemizin 30’uncu kuruluş yıldönümü mutluluğunu paylaştıklarını belirterek, bölgenin en köklü gazeteleri arasında olan Gündem’in ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışı nedeniyle beğenerek takip ettiklerini belirttiler.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’de Yaşar Ciğer, İbrahim Sezer ve Şenol Azman’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Gündem bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de bölgenin sorunlarını adı gibi gündeme getirip çözüme kavuşması için gerekli yayınlarını sürdürecektir. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Hamzaçebi, Kdz. Ereğli’ye hizmet etmek için yola çıkıp Belediye Başkan aday adayı olan Yaşar Ciğer ve İbrahim Sezer’e de başarı dileğinde bulundu.
Ziyarette Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gamze Taşdemir’de hazır bulundu.
GÜNDEM’DE BULUŞTULAR VE SÖZ VERDİLER!
AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı aday adayları İbrahim Sezer ile Yaşar Ciğer, Çebi Grup’a yaptıkları ziyarette önemli açıklamada bulundular.
AK Parti’de aday adayı sayısının rekor seviyede olması nedeniyle kamuoyunda aday adayları için, “Belediye Meclisi veya İl Genel Meclisi Üyeliğini hedefliyorlar” söylentisi üzerine Sezer ve Ciğer, belediye başkanlığı haricinde hiçbir yere aday olmadıklarını söylediler.
Gündem Gazetesi muhabirinin, “Belediye Başkanı adayı yapılmazsanız Belediye Meclisi veya İl Genel Meclisi’na aday olacakmısınız?” sorusunu yanıtlayan aday adaylarından Yaşar Ciğer, devlet memurlarının üç defa istifa edip iki defa geri dönme haklarının olduğunu, kendisinin 2009 yılında istifa ederek Kandilli’den Belediye Başkanı adayı olduktan sonra geri döndüğünü hatırlatarak, “Bu sefer hakkımı bitiriyorum. Belediye Başkanlığından başka, Başkan Yardımcılığı da dahil hiçbir yere aday değilim. Aday yapılmazsam görevime döneceğim” dedi.
Aday adaylarından İbrahim Sezer de, kendisinin belediye başkanı adaylığı için müracaatta bulunduğunu hatırlatarak, “İl Genel Meclisi veya Belediye Meclisini hedefleseydim oralara müracaat ederdim” dedi ve aday yapılmaması halinde başka bir yere aday olmayacağını söyledi.
Çebi Grup ve Gündem Gazetesi Ceosu Yasin Hamzaçebi Yaşar Ciğer ve İbrahim Sezer’e bu açıklamalarından sonra başarı dileğinde bulunarak, “Duruşunuz nedeniyle sizleri kutluyorum. Kim aday olursa olsun aday yapılmayan arkadaşların da adaymış gibi seçim sürecinde çalışarak aday olan kişiye destek vermenizi öneriyorum” dedi.
Bilindiği gibi aday adaylarından Ahmet Fikri Kızmaz daha önce Gündem Gazetesi’ne yaptığı bir açıklamasında, kendisinin sadece belediye başkanlığına aday olduğunu ve başka hiçbir yere talip olmadığını belirtmiş ve diğer aday adaylarına çağrıda bulunarak aynı açıklamayı yapmalarını istemişti.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER