HASTANE YÖNETİCİLERİ UYUYORMU.ÇAYIN ŞEKERİ PARAYLA..

Ereğli Devlet Hastanesi’ndeKriz Büyüyor

HASTANE YÖNETİCİLERİ UYUYORMU.ÇAYIN ŞEKERİ PARAYLA..

Yıllardır kurumun içinde yaşanan sorun yüzünden adı hep şaibelere karışan Ereğli Devlet Hastanesi’nin kantin ihalesini alan kurumun kira ödemesini yapmadığı edinilen bilgiler arasında.
Hasta yakınları gazetemizi arayarak, biz burada sömürtülüyoruz. Her şey çok pahalı. Çayın fiyatı da, çay şekerinin fiyatı da ayrı… Hakkımızı kim arayacak. Diyerek serzenişte bulundular.
Ereğli Devlet Hastanesi içinde bazı huzursuzlukların baş göstermesi yüzünden sorunların giderek büyümesine dikkat çeken hasta yakınları; Burada tek sahibimiz Allah, bu kadar başı bozuk bir kurum yok.” Dediler.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 18:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
YILDIRIM
YILDIRIM - 7 yıl Önce

4 GÜN KALDIM HASTAENDE SUYU 1 TLYE SATIYORLAR..HASTANE MÜDÜRÜNE GİİTİMNE YAPAYIM BEN ,,GİDİN A 101 DEN ALIN DEDİ..BÖYLEBİR HASTANECİLİK OLURMU..

MUSTAFA
MUSTAFA - 7 yıl Önce

MAAŞIMIZI ALAMIYORUZ MAAŞIMIZI..BIRAKAN NASIL SATRSA SATISNN..TANJU MAAŞIMI VER BIRDAH UYARMAYACAM SENİİ...PTSİ ORDAYIM

aycan
aycan - 7 yıl Önce

ortaklık bozuldu ,,Tanju abi çalışmıyor artık..orda.

kemal
kemal - 7 yıl Önce

yazık gerçekten yazık bu hastaneye gıden ınsanlara.hastane yöneticileri ne yapmak istiyor..nedenmı sessiz kalıyrlar,,kantın personel indirm kartı var ondan..sizi kınıyorum yöneticiler...sizlere indirm var diye halkı sömürtüyorsunuz yazıklar olsun size...

Sülü
Sülü - 7 yıl Önce

Gerçekten doğru bir çay icemiyouz. Şu niye pahalı dediğimizde a 101 den alın diyorlar.herkes erken ac geliyor. Bir pogaca alamıyoruz. Yetkililer ne olur bir çözüm bulun.hastane önüne bir kantin açılsa nasıl ucuz verirler..bence böyle birşey olsun.rekabet olmalı .ilgilenmenizi rica ederız yetkililer.

20.
20. - 7 yıl Önce

Bende gittim öle bi sey yok su heryer de 1 tl pohaça her yerde 1 tl hatta bazı yerde 2 tl bende kamu kurumunda çalışıyorum şeker mevzu da ben biliyırym ki şekeri alıp evine giden var eminim ki bu uygulama onun içindir insanlra iftira atmayın yazık günah allahsızlar

SIRADAKİ HABER