Keleş, Oylar bölünmesin, Ereğli kazansın

Keleş, Oylar bölünmesin, Ereğli kazansın

Keleş, Oylar bölünmesin, Ereğli kazansın

Kdz. Ereğli TSO Başkan Adayı Arslan Keleş, ekibiyle birlikte basın toplantısı düzenleyerek, mevcut TSO yönetimini eleştirdi.
Mevcut yönetimin, başarısız olduğunu ifade eden Keleş, Başarısızlıklarını başarı gibi göstermeye çalışıyorlar. Görev süreleri boyunca ne yapmışlar? dedi.
Üyelerden tehdit ve şantajla oy istendiğini öne süren Keleş, kimsenin buna boyun eymeyeceğini söyledi.
İlçenin sorunlarına yönelik konuşmasını sürdüren Keleş, istihdama önem vereceklerini belirterek Erdemirin ilçedeki yatırımlarını artırması adına girişimlerde bulunacaklarını ifade ettik. Keleş, Biz TSO üyeleri olarak 2 bin veya bin kişiyi işe alamayız ama Erdemire bir yatırım yaptırdığımızda çok daha fazla kişiyi iş sahibi yapabiliriz. dedi.
TSOnun icra makamı olmadığını, üyelerinin ve şehrin hak ve menfaatlerini koruyup kollayan bir kuruluş olduğunu vurgulayan Keleş, Ereğlide işler yolundaki gitseydi 3 aday olmazdı. Ereğli ve TSO üyeleri bir değişim beklentisi içerisinde. Bizim güçlü bir şekilde orada olmamız için, güçlü bir desteğe ihtiyacımız var. Üyelerimizden beklentimiz, olmayacak vaatlerde bulunanları değil de gerçekten bu şehre faydalı olabilecek adaya oy vermeleridir. Oylar bölünmesin, Ereğli kazansın. şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER