Madenoğlu 'Belediye şehre, Kaymakam köye mi bakar?'

Madenoğlu, “Belediye şehre bakar, Kaymakam köye bakar diye bir şey yok. Kanun açık” dedi.

Madenoğlu 'Belediye şehre, Kaymakam köye mi bakar?'

Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, “Belediye şehre bakar, Kaymakam köye bakar diye bir şey yok. Kanun açık” dedi.

Gündem Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Yasin Ören’e önemli açıklamalarda bulunan Madenoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile arasının kırgın olduğu iddialarının ise gerçeği yansıtmadığını belirtti.

KANUN AÇIK

“Belediye şehre bakar, Kaymakam köye bakar diye bir şey yok. Kanun açık” diyen Madenoğlu, kimseyle arasının serin olmadığını belirterek şunları söyledi:  

 “Benim Kdz. Ereği Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile en ufak bir kırgınlığım yok.  Devamlı görüşürüz. Devletin işlerini yaparken koordinasyon sağlarken, kimseye kırgınlık olmaz. Bize herkes kırılabilir, küsebilir ama bir herkesi kucaklarız. Tekrar söylüyorum, başkanla aramızda böyle bir durum kesinlikle söz konusu değil.  Kırgınlık yok, düşündüğünüz gibi öyle bir şey yok. Devamlı görüşüyoruz, konuşuyoruz. Belediye başkanı olmadığı zaman, Belediye başkan yardımcılar ile görüşürüm.  Niye görüşmeyeyim. Devlet İşlerinde koordinasyon önemli.  Bize herkes darılabilir, şikayet edebilir ama bizim etme lüksümüz yok. Bizim şehir merkezinde kapsayıcı görevlerimiz var. Şehir merkezi ve köylerde herkesle birlikte olmak zorundayız.” Dedi.

TALEP VATANDAŞTAN GELDİ

Halkın şehir merkezinde, sağlıkla, eğitimle, asayişle ilgili sorunları olduğunun altını çizen Madenoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“ Diyorlar ki, ‘köylerde toplantılar yapıyorsunuz, şehir merkezinde neden yapmıyorsunuz?’ Bunu kimse belediyenin bir eksikliği olarak görmesin, bizlerde şehir merkezinde Belediye başkanları kadar sorumluyuz. Kanun maddesi açık. Bizim Mahalle toplantılarımıza Belediye Başkan Yardımcıları katılıyor. Sorunları not alıyoruz. İlgili kuruma bir yazı ile bildiriyoruz. Tek amacımız vatandaşın sorunları daha hızlı bir şekilde çözülsün yoksa bizim Başkanla serin olduğumuz ona alternatif toplantılar yaptığımız,  halkın gözün önünde kırılmamız, darılmamız söz konusu olmaz. Kamu hizmetlerinde görüş ayılıkları da olamaz.  Özellikle bizim gibi sorumlu mevkiinde olan kişiler bunu asla yapmazlar. Tıynetime ve karakterim; insanlara değer veririm.  Belediye şehre bakar, Kaymakam köylere böyle bir durum yok Ben tüm ilçeden sorumluyum. Kanunun bana verdiği görevleri yapıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER