Meclis, sakin geçti

Meclis, sakin geçti

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisinin Temmuz ayı olağan toplantısının birinci birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Partili meclis üyesi Sabri Dinç ile CHP'li meclis üyesi Kemal Özer, şehir dışında olacakları gerekçesiyle toplantıya katılmadılar.
Toplantıda gündem dışı bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bir hafta-on gün içerisinde tüm mahallelere membaa kalitesinde su verileceğini söyledi.
Başkan Uysal'ın kısa konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Toplantıda gündemin 1. Maddesi olan "İlçenin çeşitli mahallelerinde yapılacak olan kadastro yenileme çalışmaları için bilirkişilerin belirlenmesi" maddesi oybirliğiyle kabul edildi. 
Gündemin 2. Maddesi olan "Karadeniz Ereğli Atatürk Şehirlerarası Otobüs Terminali yönetmeliğinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi" maddesi yarın yapılacak olan ikinci oturuma ertelendi.
Gündemin 3. Maddesi olan "Belediye ile Karadeniz Ereğli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü arasında imzalanacak protokol için belediye başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi" maddesi oy birliği ile kabul edildi. 
Gündemin 4. Maddesi olan "İmar planı notları değişikliğine askı müddeti içerisinde yapılan itirazlara ait komisyon raporunun görüşülmesi" maddesi ise CHP'li 13 meclis üyesinin red oylarına karşılık 14 AK Partili meclis üyesinin kabul oyuyla 'oy çokluğuyla' kabul edildi.
Karadeniz Ereğli belediye meclisinin Temmuz ayı 2. Birleşimi yarın saat 10'da Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER