MHP Adayları coşkuyla karşılandı

MHP Adayları coşkuyla karşılandı

MHP Adayları coşkuyla karşılandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri adayları, Belen mahallesinde halk toplantısına katıldı. Havai fişeklerle karşılanan adayların konuşması büyük alkış alırken, verilen toplu fotoğraf ise mahalle halkı tarafından ‘MHP Gümbür gümbür geliyor” sözleri ile yorumlandı.

MHP Zonguldak Milletvekili adayları Hamdi Ayan, Abdullah Bekar ve Fehmi Nuhoğlu, Kdz. Ereğli Belen Mahallesinde miting yaptı. 2. sıra Milletvekili adayı Abdullah Bekar kendi mahallesinde havai fişeklerle karşılandı.
Kdz.Ereğli MHP İlçe Teşkilatının organize ettiği Belen mitinginde MHP adeta şov yaptı.. MHP Zonguldak Milletvekilleri alana havai fişekler ve alkışlar eşliğinde girdi.

Aynı zamanda MHP 2. sıra milletvekili adayı Abdullah Bekarın mahallesi olan Belen Mahallesinde konuşan Bekar, Abilerim, Ablalarım, Kardeşlerim, diye seslendiği komşularından kendisine oy istedi.

ALLAHIN İZNİ İLE BENDE SIKINTI YOK!..

Bekardan sonra konuşan 1. sıra Milletvekili Hamdi Ayan ise, Cumhur İttifakında adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizerek, Devletin bekası için bu gerekliydi, dedi.

Sözlerine MHPnin Zonguldaktan rahatlıkla 1 milletvekili çıkaracağını sözlerine ekleyen Ayan, hedeflerin Zonguldaktan en az 3 vekil çıkartmak olduğunu söyledi.

NUHOĞLU: GENEL MERKEZİMİZ 2. VE 3. SIRAYI EREĞLİYE LAİK GÖRDÜ!..

Ayandan sonra söz olan 3. sıra adayı Fehmi Nuhoğlu ise, diğer partilerin listeleri göz önüne alındığında Ereğliye hiçe saydıklarının altını çizerek; Genel Merkezimize Ereğliyi göz ardı etmediği içi,n teşekkür ediyorum. 2. ve 3. sırayı Ereğliye vererek; Ereğliyi ne kadar önemsediklerini göstermiş oldu. Bu şansı iyi değerlendirmeliyiz. Diğer partilerde Ereğliyi hiçe saydılar, dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER