Miniklere karnelerini Kaymakam Çorumluoğlu verdi

Miniklere karnelerini Kaymakam Çorumluoğlu verdi

Karadeniz Ereğli’de otuz bini aşkın öğrenci ve iki binin üzerinde öğretmen düzenlenen karne törenleriyle yarı yıl tatiline girdi. Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, çocuklara karne verdi, yarı yıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi.

Karadeniz Ereğli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu’nda düzenlenen karne töreni için okula giden Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nu kapıda öğrenciler, okul idarecileri ve hayırseverler Nurdan Oğuz ve Ahmet Orhan Oğuz karşıladı. Törende ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Ağlar da hazır bulundu.

Çorumluoğlu karne töreni öncesinde okulda incelemelerde bulundu. Ereğli kaymakamı, ilçede hayırseverlerin yaptırdığı okulların özel okullarla yarışacak donanımda olduğu vurgusunda bulundu.

Kaymakam Çorumluoğlu, karne töreni kapsamında 1-E sınıfı öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Okulların açıldığı gün Ereğli’ye geldim. Demek dört ay olmuş. Bu okulu görmedim ama aşağıdakini görmüştüm. Beraberimde Belediye Başkan Vekilimiz, Milli Eğitim Müdürümüz, Orhan Oğuz ve Nurdan Oğuz da burada.  Okulun yapımına katkıda bulunan büyüklerimiz. Beraber sizin karne töreniniz için aranıza katıldık. Siz bu kadar iyi sınıflarda eğitim görüyorsanız en büyük katkı Oğuz ailesinin.  Hem okula katkılarından hem de aynı yardımlara devam etmelerinden ötürü basın ve velilerimiz huzurunda kendilerine teşekkür ediyorum.

NURDAN OĞUZ: “SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ”

Hayırsever Nurdan Oğuz da öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “yeni dönem başlamadan önce ara tatili çok güzel geçirmenizi diliyorum. Ders çalışmayın ama mutlaka tekrar yapın. Bol bol dinlenin, yeni bir enerjiyle yeniden başlayın. Hep güzellikler sizin olsun. Sizi yetişmiş, büyümüş görmek bizim en büyük idealimiz. Sizinle gurur duyuyoruz. Okulumuzla, öğretmenlerimizle hep gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Ahmet Orhan Oğuz da,  karne dolayısıyla öğrencileri kutlayarak, “Derslerinize çalışın, sağlığınıza dikkat edin ama okuyun, hep okuyun” dedi. Törende bir öğrenci Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz çiftine kendi yaptığı resmi armağan etti.

Daha sonra Kaymakam Çorumluoğlu, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Ağlar, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ağlar, okul yöneticileri ve öğretmenler öğrencilerin karnelerini verdi. (Haber Merkezi)

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 00:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER