Posbıyık, Kızılay'a vekalet verdi!..

Posbıyık, Kızılay'a vekalet verdi!..

Posbıyık, Kızılay'a vekalet verdi!..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın da, kesmeyi planladığı kurbanlığı Türk Kızılayı Şubesi’ne bağışladığı bildirildi.

Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, yazılı açıklamasında, Posbıyık’ı makamında ziyaret ettiklerini belirtti.

Posbıyık’ın, kurban bağış vekaletini dernek adına kendisine verdiğini anlatan Ciğer, açıklamasında şunları kaydetti “Belediye Başkanımız bugüne kadar Türk Kızılayı'ndan kurban bağışı vekaleti konusundan bağış alınmaya gelinmediğini bu uygulamanın çok güzel bir şey olduğunu söyledi. Kendisinin de kurban bağışı vekaleti vermesinde Kızılay'ın aracılık yapmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti, bağışların artarak devam etmesini diledi.

İlgi ve desteklerinden dolayı Sayıp Posbıyık’a teşekkür ediyoruz.”

Ziyarette, Türk Kızılayı Şube Başkan Yardımcısı Kürşat Yağız, yönetim kurulu üyeleri Kenan Yılmaz ile Ali Kocatürk’de yer aldı.

Daha önce de Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile AK Parti Belediye Başkan Adayı Yeminli Mali Müşavir Erol Şahin de kendisi ve eşi adına kurban vekaletini Türk Kızılayı Şubesi’ne vermişti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2019, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER