Posbıyık Ömerli Mahallesi'ndeydi

Posbıyık Ömerli Mahallesi'ndeydi

Posbıyık Ömerli Mahallesi'ndeydi

CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Ömerli Mahallesi Kaynarca Konutları’nda vatandaşla bir araya geldi.
Belediye Başkanlığı döneminde yaptırdığı Piknik Alanında çok sayıda vatandaşla buluşan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Ereğli’nin 5 yılda çok kötü bir hal aldığına değinerek, “Ereğli’nin geldiği durumu bende sizlerle görüyor ve izliyorum. Gerçekten Ereğli’ye karşı bir sevdam var. Hani ‘Aşkım Ereğli’ diye bağırıyorum ya sakın bunu politika olarak algılamayın. Hakikaten Ereğli’de, Ereğli’nin köylerinde yaşayan insanlara aşığım. Çünkü onlar beni el üstünde tuttular Allah razı olsun. Ereğli’yi yeniden toparlamak ve eski günlerine getirmek için adaylığımızı koyduk. Hayırlı olur inşallah” diyerek konuştu.
Kdz.Ereğli’nin Türkiye’nin en zengin belediyeleri arasındayken bugün en fakir belediyeler arasında olmasına çok üzüldüğünü belirten Posbıyık, 20 Mart 2019 Çarşamba günü Büyük Anadolu Otel’de projelerini açıklayacağını söyledi. Posbıyık, Ereğli’yi 1,5-2 sene içerisinde ayağa kaldırmayı düşündüğünü belirterek, 31 Mart’ta kendisine ve ekibine destek verilmesini istedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER