Posbıyık’a vefasızlık!

En büyük ilçenin belediye başkanını Kurultay Delegesi yapmadılar…

Posbıyık’a vefasızlık!

CHP Zonguldak İl Kongresinde İl’in en büyük ilçesinin Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı Kurultay Delegesi yapmadılar. Ereğli İlçe Örgütü’ne tepki yağıyor!


Pazar günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Örgütü’nün Kongresi tamamlandı ama tartışmaları ve eleştirileri sürüyor.
Murat Pulat’ın İl Başkanı olduğu kongrede CHP Ereğli İlçe Örgütü Pulat’ı desteklemişti. İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul’un açık destek verdiği listede yer alan Üst Kurul Delegeleri tartışma konusu oldu.
CHP Ereğli İlçe Örgütünün destek verdiği listede İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Ayşegül Ertuğrul’un Üst Kurul Delegesi olduğu yerde Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın yazılmaması tepkilere neden oldu.
Zonguldak’ın en büyük ilçesi olan Ereğli’nin Belediye Başkanının Üst Kurul Delegesi yapılmamasına tepki gösteren partililer, bu durumu İlçe yönetiminin vefasızlığı olarak değerlendirdiler.
İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul’un partide yeni siyasete başladığını ve bu nedenle partideki ahde vefayı bilemediğini, ancak özellikle Ayşegül Erdoğan’ın bunu yapmaması gerektiğine dikkat çeken partililer, Posbıyık’a yapılan bu haksızlığı ‘Besle kargayı oysun gözünü’ deyimine benzettiler!
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın ise kendisine yapılan bu haksızlık ve vefasızlık üzerine herhangi bir yorum yapmaması dikkat çekiyor!
Partililer Posbıyık’ın tavrını ve düşüncesini merak ediyorlar.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER