ŞAHİN, SAHİLDE HALK İLE KUCAKLAŞTI…

Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin ve İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır Alemdar törenine katıldı ve törenden sonra da sahilde halkla kucaklaşıp onların sorunlarını dinledi. Erol Şahin’e Ereğli halkı büyük bir ilgi gösterdi.

ŞAHİN, SAHİLDE HALK İLE KUCAKLAŞTI…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin,  Alemdar Gemisi’nin İstiklal Savaşı’ndaki ilk Deniz Şehidi Recep Kahya ile Gazilerini Anma ve Zaferi Kutlama Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı.

Süleymanlar Mahallesindeki Alemdar Anıtı önünde düzenlenen törene İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Gençlik Kolları üyeleri ve partililerle katılan Erol Şahin, düzenlenen törenin ardından sahilde gezen vatandaşlarla tokalaştı ve destek istedi.

Sahilde gezen vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan Erol Şahin, gördüğü ilgi ve alaka karşısında mutlu oldu.

AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin ve beraberindekiler daha sonra da sahildeki bazı kafelere gidip vatandaşlarla sohbet edip çay kahve içti.

Gün boyu seçim çalışmalarını sürdüren Erol Şahin’e Ereğli halkının gösterdiği ilgi ve alaka gözlerden kaçmadı.

Erol Şahin sahil boyunca ve kafelerde vatandaşların yönelttiği tüm soruları içtenlik ve samimiyetle cevaplandırdı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 23:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
kılıç
kılıç - 5 yıl Önce

bir sözümde fatih beye kardeşim İlçe başkanlığını her seçimde traplem olarak kullandın her listeye yazıldın ama hepsinden veto yedin peki sen hala neden oradasın artık efendi gibi çekilmen lazım bu hem kendi saygınlığın hemde seçmene ve partiye olan saygı gereğidir hadi yap istfayı yoksa hala az olsun öz olsun hemşehrileriin gönlü olsun derdindeysen bu parti bir gün olacak bu bölgede kaybolacak bunun sebebi siz olacaksınız artık yeter her dönem torpilile atama ile başkanlık yaptın Allah rızası için bırak partiye zarar veriyorsunuz

SIRADAKİ HABER