SENDİKA BAŞKANI YILMAZ'A KUTLAMA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

SENDİKA BAŞKANI YILMAZ'A KUTLAMA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Kdz. Ereğli'de, Türk Metal Sendikası Şube Başkanlığına atanan Yakup Yılmaz’a kutlama ziyaretleri devam ederken, odası ise adeta “Çiçek Bahçesine” döndü.

Türk Metal Genel Merkezince dün gerçekleşen atamasının ardından bugün, Sendika binasındaki ‘Başkanlık Makamı’na oturan Yılmaz’a çok sayıda kurum, kurulu ve kişiden çiçek ile kutlama gerçekleştirildi.

Bu arada, gün içinde, çoğunluğu, sendika şubesinin yetkili olduğu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR), Erdemir Çelik Servis Merkezi (ERSEM) ‘deki  üyeleri olmak üzere ilçedeki çok sayıda kişi de Şube Başkanı Yılmaz’ı ziyaret ederek kutladı.

Yılmaz, Türk Metal Şube Başkanlığı görevine atanmasının kendisini için ‘Onur Verici’ olduğunu belirterek, şöyle dedi:

“Başta Sayın Genel Başkanımız Pevrul Kavlak olmak üzere Genel Merkez Yönetim Kurulumuzun tarafıma tevdi ettiği bu onurlu görevi en iyi şekilde sürdüreceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Emek ve alın teri değerinin tartışılmaz temsilcisi Türk Metal, bundan sonra da ilkeleri doğrultusunda devam edecektir. Bu süreye kadar görev yapan yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Benimle birlikte göreve seçilen ve görevlerinde devam eden arkadaşlarımızla, üyelerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Teşkilatımızda görev yapan tüm yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu arada, göreve seçilmem sonrası ziyaretimize gelen, çiçek gönderen, telefonla arayan, mesaj gönderen herkese şükranlarımı sunuyorum.”

YÖNETİME DE KUTLAMALAR SÜRÜYOR

Diğer yandan; Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi’nde, Yakup Yılmaz’ın Başkanlığa atanmasının yanı sıra; Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina Şube Sekreterliğine, Erdemir’de İş Yeri Temsilcisi Ferdi Ergün’ün de Şube Mali Sekreterliğine getirilmesi dolayısıyla kutlamalar gerçekleştirildi.

Aynı zamanda, istifalar nedeniyle boşalan yönetimde Şube Teşkilatlandırma Sekreterliği görevine İş Yeri Temsilcilerinden Çetin Altay getirilirken, Şube Eğitim Sekreterliğini ise Birol Onay ise aynı görevinde devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2021, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER