Tazegül 'BAYATLADI'!

Tazegül 'BAYATLADI'!

Tazegül 'BAYATLADI'!

İYİ Parti Kdz.Ereğli ilçe teşkilatı asil ve yedek yönetim kurulu üyeliklerinden istifa edenler ortak basın açıklaması yaptı

Tazegül ‘Bayatladı’!

İYİ Parti’nin Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı asil ve yedek yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa edenler ortak basın açıklaması yaparak ilçe Başkanı Asım Tazegül’ü, Ereğli’de İYİ Parti’yi daha fazla yıpratmadan istifa etmeye çağırdı.

İstifa edenlerin yaptığı ortak basın açıklamasında, “Bizler, partimizin yıpranmaması amacıyla parti içi sorunlarımızı medya üzerinden açıklamalar yaparak değil kendi içimizde istişarelerle çözmeye çalıştık. Ancak; ilçe başkanı Asım Tazegül maalesef parti içinde meseleleri konuşmak yerine, partimizin yıpranmasını da göze alarak medya üzerinden yaptığı açıklamaları ile bölgemizde İYİ Parti’ye telafisi mümkün olmayacak derecede zararlar vermiştir” ifadelerini kullandılar.

TAZEGÜL DİSİPLİN SUÇU İŞLEMİŞTİR

İstifa eden İYİ Partililerin açıklamasında mevcut başkan Asım Tazegül’ün istifa edenlerin gerekçelerini öğrenmeden nefret dili kullandığı ayrıca partinin üst düzey yöneticilerinin bu süreç içerisinde yaşanan istifalardan sorumlu tutarak parti suçu işlediği belirtiliyor. İYİ Parti Ereğli teşkilatından istifa edenler il başkanlığına dilekçe sunacaklarını belirterek, “ Ereğli ilçe başkanı Asım Tazegül medya aracılığı ile yaptığı açıklamaları ile parti tüzüğümüze göre disiplin suçu işlemiştir. İlçe başkanının işlediği disiplin suçunun karşılıksız kalmaması için partimizden kesin ihraç edilmesi talebiyle en kısa zamanda Zonguldak İl Başkanlığımıza toplu dilekçe ile başvuruda bulunacağız” ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER