TSO'dan 'Stratejik' Çalıştay

TSO'dan 'Stratejik' Çalıştay

TSO'dan 'Stratejik' Çalıştay

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Akreditasyon Sistemi kapsamında, 4 yıllık hedef ve stratejilerin belirleneceği "Stratejik Plan Çalıştayı" düzenlendi.
TSO konferans salonunda Akreditasyon Danışmanı Banu Yüksel'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen Çalıştaya
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, TSO yönetimi, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve iş insanları katıldı.
Çalıştayda katılımcılara tek tek söz verilerek Ereğli'nin öncelikli sorunları ve çözüm önerilerine yönelik düşünceleri alındı. Yapılan konuşmalarda ilçenin öncelikle sorunları arasında işsizlik gösterilirken, geçmişten günümüze bu konuda sadece Erdemir ve TTK'ya bağımlı kalmanın yanlış olduğuna dikkat çekildi. Konuşmacılar Ereğli'deki trafik sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini ifade ederken, Zonguldak-Ereğli yolu, Ereğli-Devrek yolu ve Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Kampüsü gibi çalışmaların bir an önce hayata geçirilmesi konularını gündeme taşıdılar.
Çalıştayda ayrıca Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nın İlçedeki en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olduğu belirtilerek ilçenin sorunlarının çözülmesini noktasında öncülük yapması gerektiği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER