Turizm Fakültesi'nde rol çalındı

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, basın toplantısı düzenledi.

Turizm Fakültesi'nde rol çalındı

Kdz.Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, gündeme dair şehrin sorunlarını dile getirdiği basın toplantısı düzenlerken, siyasilere de sert eleştirilerde bulundu.

‘’Kdz.Ereğli’de Üretim – Pazarlama – Kabiliyet, bu 3 unsur olmalı. Biz şimdiye kadar Erdemir’e endeksli üretim kurmuşuz. Seçtiğimiz ne kadar siyasi varsa ayakbağı olmuştur. Öğrenci sayısı başta olmak üzere hastane konusunda biz öncülük ettik.

Ben hayatımda kimseye dosya vermedim. Siyasetçi yapsın. Gönlün varsa yaparsın. 5 senede inşaat bittmemeli. Rektör Mahmut Özer, Turizm fakültesi kayıtlarının sözünü verdi. 2017/18’de Turizm Fakültesi kayıtlarını alacak, öğrencilerimizi yerleştireceğiz. Siyasiler halâ yer gösterecek.

Bir sorun olduğunda çözecek olan biziz problem değil.

Kdz.Ereğli’ye giren para, esnafın rahatlaması, bunu kim düşünecek, siyasetçi!

Ereğli’den seçilen milletvekili Hükümet programı dedi. Siz basın olarak her zaman yanımızdasınız, halk ile içiçe olduğunuz için ilk olarak sorunları öğreniyorsunuz. Şehirde en iyi takip etmesi gerekenler siyasetçiler. Kdz.Ereğli çok hassas bir dönemde. Ekonomi soğumaya gelmez. Herkesin aklını başına alması lâzım. Kimliğin olsun diye sevenlere prim vermemelisiniz. 

 

OSB’NİN DEĞERİ ARTTI

Sanayi artması, yolların yapılması Organize Sanayi Bölgesi’nin değeri arttı.

Sanayicilere makine alımı konusunda da hazırız. Kdz.Ereğli’de sanayicilere büyük işleri aldıran bir adamım ben.

YANLIŞLAR BİZE FATURA EDİLMEK İSTENİYOR

“Yanlışlar bizim tarafımızdan gelmiyor ama bize fatura edilmek isteniyor. Sorgulanma bize geliyor. Neden, yalaka dolu. Benim ne günahım var, benim tüzüğüm belli, çalışma sistemim belli.  İlçenin ekonomik ve siyasi sorunlarını Ankara’ya bildirir diyor. Bundan önceki ve şimdikine dosya verdik. Hayatımızda ilk defa dosya verir olduk. Bize yakışıyor mu bu. Sen milletvekilisin,  geleceksin buraya derdimizi dinleyeceksin. Seçim zamanı gel. Oy aldıktan sonra git, şehre sırtını dön. Bana sırtını dönmek, Ereğli’ye sırtını dönmektir. Görevimiz, çocuklarımızın geleceğini teminat altına almaktır.

Seçtiğimiz insanları, siyasetçileri, biz bu insanları sorgulayamıyorsak herşey bitmiştir. Turizm Fakültesi konusunda rol çalındı. Dosyayı veren benim. 

ÜRETİMİN BABASI DEMİR ÇELİKTİR, ÜRETİMİN BABASI KDZ.EREĞLİ’DİR

Erdemir konusunda atılımın olmamasını eleştiren Tetiker, ‘’1965’ten bugüne kadar hiçbir mücadele yapmamışlar.’’ Dedi. 

ADAY OLACAK MI?

KDZ.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, yeni dönemde aday olacak mısınız? Sorusuna şöyle yanıt verdi.

‘’Ben hizmet yapmak zorundayım. Hizmetlerim ile konuşulurum. Bu kadar sorunlar ile Başkan adayı olarak çıkmak özellikle iftiralar ile çıkılmaz. Başkan adayı dürüst olacak. Çok kısa zaman kalana kadar adaylığımı açıklarım. Ben kendimi parlatmama gerek yok. Kdz.Ereğli’de biz mücadele vermişiz. Erdemir, Ereğli’yi terbiye etmiştir. Sorunlar halâ var, düzeltilmesi lâzım. Ben bu mücadelemi Cumhurbaşkanı düzeyinde de veririm. Ereğli’de de veririm.

Beni kimse vazgeçiremez. Çocuklarımızın teminatını, geleceğini bir kenara bırakıp halay mı çekelim? Niçin sac ticareti üzerinde duruyorum? Bizim tüccarımız azcık dirilse, nakliye ivme kazanacak.

Karadeniz Ereğli’nin kazanımları bir kat daha artacak.

 

TERSANELER KONUSU

Tersaneler konusunda mücadelemiz bitmiş değil. Devam ediyor. Gel kardeşim bizi bilgilendir.

Bizim Ticaret ve Sanayi Odası olarak görevimiz değildir; Tersaneler ile ilgilenmek.

Gemi söküm işini buraya getirebilseydik, 10 bin kişi çalışacaktı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER