Uysal sahili denetledi, talimat verdi

Uysal sahili denetledi, talimat verdi

Uysal sahili denetledi, talimat verdi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilgili daire müdürleriyle birlikte sahilde incelemelerde bulundu. Fırtınada zarar gören yerlerin tadilat ve tamiratlarını inceleyen Başkan Uysal, gördüğü eksikliklerin giderilmesi ve işgaliyelerin kaldırılması için ilgili müdürlere talimat verdi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni haftaya sahil güzergâhında, ilgili müdürlerin de katılımıyla incelemelerde bulunarak başladı.
Başkan Uysal, beraberinde başkan yardımcısı Atilla Bulak, Zabıta, Temizlik, Fen işleri, İşletme İştirakler ve Park Bahçeler müdürleriyle birlikte sahil güzergâhını gezdi. Yaşanan fırtınada zarar gören yerlerin tamiratları ve diğer bölgelerde süren tadilatları inceleyen Başkan Uysal, ağaçların budanmasından taşların düzenine kadar gördüğü tüm eksikliklerin giderilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi.
Başkan Uysal ayrıca gezi sırasında sahil boyunca görülen işgaliyelerin de 1 Ekim tarihine kadar kaldırılması için Zabıta Müdürüne talimat verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2018, 19:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
dertli ereğlili
dertli ereğlili - 6 yıl Önce

sen uyu başkan yada bizi enayi yerine koy öylemi btn yaz boyunca heryer işgal edildi vatandaş canından bezdi oturacak yer kalmadı byk ofis yol üzerindeki kafeler dersen ayrı bir dert karşı kaldırımları işgal etmişler bu admların özelliğimi var bunlar kabadayımı sahil ayrı bir rezalet sanki panayır alannı marinalar korsanlara verilmiş rahatsız edici müzkler yer kapatmalar balıkçı mendireğinini oralar pislik yuvası kim temizleyecek yani olmadı başkan olmadı

SIRADAKİ HABER