Uzun Ailesinin Mutlu Günü

Uzun Ailesinin Mutlu Günü

Uzun Ailesinin Mutlu Günü

Ak Parti Zonguldak eski İl Başkanı ve Alfa İnşaat’ın sahibi Celil Uzun oğlu Ensar Ekrem ile Gazeteci Ertuğrul Yüksel’in kızı Sema görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.
Ereğli Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen düğün törenine Ensar ve Sema çiftinin nikahını Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kıydı. Eski Orman ve Su işleri Bakanı Osman Pepe ile Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır , Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Muharrem Erdem, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol gibi önemli isimler ise nikah şahitliklerini yaptı.
Genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, evlilik cüzdanını eski Bakan Osman Pepe bir ömür mutluluklar dileyerek geline teslim etti.
Siyaset ve iş dünyasından bir çok ismin katıldığı nikah töreninde bin kişiye yakın davetli topluluğu vardı. Düğüne katılan Çebi Medya CEO’su Yasin Hamzaçebi de genç çifte mutluluklar diledi.

 

 
 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2017, 17:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
kemal yıldırım
kemal yıldırım - 6 yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun.

mustafa baki
mustafa baki - 6 yıl Önce

mutluluklar

SIRADAKİ HABER