Yolumuza devam ediyoruz!..

Yolumuza devam ediyoruz!..

Yolumuza devam ediyoruz!..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, CHP grubu adına Belediye Meclis Üyesi Özkan Özyağcı tarafından mahkemeye verilen Kent Meydanı ve Cami projesi hakkında açıklama yaptı. Başkan Uysal, konuyla ilgili ‘Biz yolumuza devam ediyoruz.’ dedi.


Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Ali Molla Cami’nde kılınan Cuma namazı ve akabinde kılınan cenaze namazı sonrası gazetecilere açıklama yaptı. 
CHP Grubu adına, CHP Belediye Meclis üyesi Özkan Özyağcı tarafından mahkemeye taşınan ve neticelenen konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Uysal, “Biz yolumuza devam ediyoruz. CHP İlçe Başkanı ve Belediye Meclis üyelerinin Camiyi engelleme girişimlerini takip ediyoruz. Bu aşamada şunu söyleyebiliriz. Mahkemenin kararı kesin hüküm taşımıyor. Bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz. Projemizde değişikliğe giderek, yapacağımız protokol cami hakkında o arkadaşlarımızla istişare edeceğiz. Öyle sanıyorum ki düzgün anlatılırsa, bu arkadaşlar da bu projeye gereken desteği vereceklerdir. Bakın sizlerde görüyorsunuz. Bugün burada bir cenazemiz vardı. Manavın önünde namazı kılmak zorunda kaldık. Bizlerin görevi Ereğli halkımıza kent meydanı ve Camiyi kazandırmaktı.” şeklinde konuştu.
Başkan Uysal ayrıca cami çıkışı vatandaşlarla bir süre sohbet ederek; cami projesi konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2018, 01:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER