Bektaş: "Musaade etmem"

Bektaş: "Musaade etmem"

Bektaş: "Musaade etmem"

Korona virüsle mücadelenin ciddiyetini halen daha anlamayanların olduğunu belirten Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, "Bu mücadeleyi zaafa uğratanlara asla müsaade etmem" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Korona virüsle mücadele ettiklerini ve bu işin şakasını olmadığını belirtti. Halen daha bu durumun ciddiyetini anlamak istemeyen vatandaşlar olduğunu belirten Ali Bektaş, "Bu işin şakası yok, bana bir şey olmaz diyerek vurdum duymaz davranmak bizleri kötü sonuçlara taşır." uyarısında bulundu. Görünmez düşmanla yaptıkları mücadelenin uzamasına sebep olacak hiç bir şeye, hiç kimseye müsaade etmeyeceklerini belirten Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu halkına şu şekilde seslendi: "Saygıdeğer Kozlulular, her gün yaptığımız anonslarla sizleri rahatsız ettiğimizin farkındayız. Ancak hala durumun ciddiyetini anlamak istemeyen vatandaşlarımız var. Bu işin şakası yok, bana bir şey olmaz diyerek vurdum duymaz davranmak bizleri kötü sonuçlara taşır. Yaptığımız mücadeleyi zaafa düşürecek, görünmez düşmanla yaptığımız mücadelenin uzamasına sebep olacak hiç bir şeye, hiç kimseye müsaade etmeyeceğiz. Evet, iyi sonuçlar alıyoruz iyiye doğru gidiyoruz ancak bu bizi rehavete düşürmesin. Kozlu’da hayat normale dönünceye kadar, bu illetten kurtuluncaya kadar aynı sabırla verilen kurallara uyalım, mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayalım"

SABRINIZ İÇİN TEŞEKÜR EDİYORUM

Kozlu halkına sabrı için teşekkür etiğinide belirten Başkan Bektaş, "Tekrar sabrınız için sonsuz teşekkür ederken, hepinize sağlıklı günler dilerim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Saygılarımla. Evde kal Kozlu. Birlikte başaracağız" çağrısında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2020, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER