Başkan Yavuz, muhtarlarla buluştu

Başkan Yavuz, muhtarlarla buluştu

Başkan Yavuz, muhtarlarla buluştu

 AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve İl Genel Meclis üyeleri, köy muhtarıyla bir araya geldi.

Yavuz, Alaplıya bağlı 52 köyün muhtarıyla ilçedeki bir restoranda toplantı yaparak, muhtarların taleplerini dinledi ve yürütülen çalışmaları anlattı.

Yatırım imkanlarını ilçenin tüm köylerine adil şekilde dağıtmaya özen gösterdiklerini ifade eden Yavuz, şunları kaydetti:

Köylü-devlet işbirliğinin en güzel örneklerini köylerimizde gördük. Devletimizin bize ayırdığı bütçeyi 52 köyümüze adil bir şekilde dağıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Hastane konusunda muhtarlarımızdan çok fazla soru geldi. Yeni bir hastane binası için ihalesi yapılarak Sağlık Bakanlığına iletildi. Yaklaşık 50 yataklı 8 branş doktorunun olacağı yeni hastanenin bu yıl içerisinde temelini atacağız. Muhtarlarımızdan gelen en çok şikayetlerin başında yol sorunu geliyor. Üç ana yolumuz var. Öncelikli olarak Alaplı-Mollabey ve Gümeli karayolunu bu yıl sıcak asfalt yapmak ve soruna kalıcı çözüm bulmak istiyoruz. Bir diğer sorun ise çevredir. Bununla ilgi köylerimizin çöpleri toplanıyor. Kanalizasyon sorunu olan köylerimiz var. Bu sorunları bu yıl içerisinde çözüme kavuşturacağız.

haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER