AK PARTİ, ENGELLİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ!

AK PARTİ, ENGELLİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ’Nİ  ZİYARET ETTİ!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve teşkilatı 07-14 Ocak Görme Engelliler Günü nedeniyle Anadolu Engelliler Birliği Derneği Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret etti.

Engellilerin en çok rahat ettiği ve ayrıcalıklı olduğu dönemin AK Parti dönemi olduğunu söyleyen Anadolu Engelliler Birliği Derneği Zonguldak İl Başkanı Fehmi Dinç, teşekkür ederek minnet duyduğunu ifade etti.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, “Anadolu Engelliler Birliği Derneği Zonguldak İl Başkanlığını ziyaretinde engellilere her türlü Ayrımcılığın yapıldığını ifade ederek engellilere her türlü fedakârlığı ve ayrımcılığı yapmak için çalıştığını söyledim. AK Parti’nin engellere göstermiş olduğu ayrımcılık ve özen için teşekkür eden Anadolu Engelliler Birliği Derneği Zonguldak İl Başkanı Fehmi Dinç, Milli Eğitim Bakanlığı’nın kabartmalı Kuran’ı kerim kitabı ve diğer okuma kitaplarının Anadolu Engelliler Birliği Derneği’nin bilgisi ve Projesi dahilinde yapıldığını ifade ederek imkan verildiği taktirde bir çok projeye daha imza atabileceklerini söyledi.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER