´´Salonda o gururu yaşadık´´

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti genel merkezinin dün gerçekleştirdiği 1. Olağanüstü Büyük Kongresi´nde AK Parti Genel Başkan Adayı ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığa seçilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

´´Salonda o gururu yaşadık´´

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır,  AK Parti genel merkezinin düngerçekleştirdiği 1. Olağanüstü Büyük Kongresi´nde AK Parti Genel Başkan Adayıve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığa seçilmesininmutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Çakır konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada,  AK Parti’nin yine kendisine yakışan birkongre gerçekleştirdiğini belirterek, bu kongrede yaşanan coşkunun görülmeyedeğer olduğunu söyledi.

SALONDA O GURURUYAŞADIK

Ereğli teşkilatı olarak Ankara Arena Spor Salonu´ndagerçekleştirilen ve tek gündemle toplanan 1. Olağanüstü Büyük kongreye yoğunbir katılım gösterdiklerini ve o tarihe tanıklık etmenin gururununyaşadıklarını kaydeden Çakır şöyle dedi:

“Partimizin Lideri, 12.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yerine bu göreve delegelerimizinoyları ile seçilen AK Parti Genel Başkan Adayı ve Dışişleri Bakanımız AhmetDavutoğlu, toplam bin 382 oy alarak AK Parti Genel Başkanı seçildi.

Seçimde bin 388 oy kullanıldı.Oyların bin 382´sinin geçerli, 6´sının geçersiz sayıldı.  Ortaya çıkan bu sonuçların ışığında DışişleriBakanımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Davutoğlu, toplam bin 382 oyalarak AK Parti Genel Başkanı seçildi. Biz bunun gururunu o salonda yaşadık. Kendisiniyürekten kutluyor ve başarılar diliyorum. 

KALKINMA DEVAMEDECEK

Ülkemizde olduğu gibi Ereğli’de de kalkınma devamedecek.  Yeni Genel başkanımız üzerinealdığı sorumluluğu teşkilatlarımızla, hükümetimiz ile başarıyla yerinegetirecektir. Bundan en ufak bir kuşkumuz dahi yoktur.  Ortaya çıkan tablo partimizde demokrasinin nekadar geliştiğinin uzlaşmanın ve istişarelerin ne kadar önemli olduğunu ortayakoymuştur. 

HAYIRLI OLSUN

Bizler Ereğli ilçe teşkilatı olarak Genel Başkanımızı veliderimiz her zaman yanındayız, emrindeyiz. Sayın Davutoğlu’nun genel başkanolmasının mutluğunu yaşıyoruz. Partimiz tarafından kurulacak olan yeni 62. hükümetinmilletimize ve ülkemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER