ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in destekleri ve 75. Yıl Ortaokulu işbirliğiyle son sınıf öğrencilerine yardımcı kitap dağıtımı yapıldı.

Okul yönetimi son sınıf öğrencilerinin ihtiyaçlarının büyük bir kısmını oluşturan yaprak test ve soru bankası kitaplarının bu vesileyle karşılandığını belirterek Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş başta olmak üzere Çaydeğirmeni Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kitapların dağıtımı sürecinde bizzat yer alan Satılmış Gebeş; “En önemli yatırımlardan birinin eğitime olan yatırım olduğunu biliyor bu düşünce ile öğrencilerimizin eğitimlerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. 75. Yıl Ortaokulu ile gerçekleştirmiş olduğumuz işbirliği sayesinde öğrencilerimize yardımcı kitap dağıtımını tam zamanında gerçekleştirdik.
Öğrencilerimizin eğitim şartlarını iyileştirme konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Okullara zaman zaman yaptığımız ziyaretlerde tüm ihtiyaçları öğrenip giderilmesi yönünde hassas davranıyoruz. Eğitime verdiğimiz destekler, bizi her geçen gün bir adım daha ileriye taşıyor. 
Öğrencilerimizin farklı eserlerden istifade edebilmeleri için gerçekleştirdiğimiz kitap dağıtımı umuyorum ki bu güzel gençlerimizi başarı merdiveninde bir üst basamağa taşır.
Bu vesile ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize verdikleri emek için teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER