Vatandaşın gözü üçüncü vekili aradı

Vatandaşın gözü üçüncü vekili aradı

Vatandaşın gözü üçüncü vekili aradı

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, şehit cenazesinde aşırı üzüntülü olmasından dolayı, bu üzüntüsünü belli etmemek ve çevresindekilerin de moralinin bozulmaması için güneş gözlüğü kullandığı öğrenildi. Bu durumun anında bazı çevreler tarafından iplerin çekilmesi ile halka başka yönde yansıtılmaya çalışıldığı gözlenirken, hep geri planda durarak karalama kampanyalarını yönetenlerin ise bilindiği ifade edildi.
Özbakır’ın daha önce de yine bir şehit cenazesinde duygu seli yaşayarak fenalaştığı herkes tarafından bilinirken, bununla birlikte Zonguldak’ın evladı ile Zonguldak’ın evladı gibi dertlenen, gözlerinden yaş gelen ve bunu gizlemek için güneş gözlüğü kullanan Özbakır aleyhine yürütülen ve şehit cenazelerini kirli emellerine alet eden bu karalama kampanyalarının vatandaş tarafından da tepki görüyor.
Vatandaşlarca, bazı isimler tarafından ısrarla vekil aleyhine sürdürülmeye çalışılan karalama kampanyasına da anlam veremedikleri ifade edilirken;
“Sayın Özbakır keşke yine mukaddes görevi olan Cumhuriyet Başsavcılığından iki dönem önce istifa edip üç dönemdir vekillik yapıyor olsaydı, bugün halen konuşulan birçok sorun bitmiş olurdu. Bölgemizin böyle bir milletvekiline sahip olması büyük şanstır.
Bunun yanı sıra; TTK’da madencilerinin sorunlarında herhangi bir açıklamada dahi bulunmaktan kaçınanların,
Zonguldak’ın evlatları ön saflarda dururken, şehit cenazesinde bile kıyıda köşede kalmayı yeğledikleri de gözden kaçmadı.
Gözlerimiz üçüncü vekili aradı. Zonguldak’ın üçüncü vekili yok hükmünde” dediler.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER