2 ADAY ADAYI ANKETTEN ÇIKARILDI

Ak Parti´nin iki Mali Müşavir Aday Adayı Emrullah Erdoğan ile Aydın Adatepe Ak Parti genel merkezinin yaptırığı anketten çıkarıldı.

2 ADAY ADAYI ANKETTEN ÇIKARILDI
gundemeregli.com- AK Parti Genel Merkezi Alaplı İlçesinde Belediye Başkan adayını belirlemek için yaptırdığı ankette 2 aday adayının ismime yer vermedi.

30 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimler öncesi Ak Parti Alaplı Belediye Başkan aday adayı olan 7 isimden aday belirlemek için Ak Parti Genel Merkezi Alaplı İlçesinde anket çalışmasına başladı.

15 kişinin yaptığı ankette, Alaplı’nın önde gelen sorunlarından bir tanesi nedir?  Şu anki belediye başkanı kim, memnun musunuz? Sizce belediye başkanı kim olmalı? Bundan önceki dönemde hangi partiye oy verdiniz.

Bu saydığımız isimleri olumlu mu, olumsuz mu karşılıyorsunuz. Olumlu ise hangisidir: Faruk Çaturoğlu, İsmail Öztürk, Hüseyin Uysal, Ahmet Tosun gibi ankette sorular yer aldığı öğrenildi.

Ankette aday adaylarından Emrullah Erdoğan ve Aydın Adatepe’nin isimleri yer almadı.

Yapılan anketlerde bin 100 kişiye ulaşıldı. Edindiğimiz bilgilere göre ise, ankete katılanların büyük bir çoğunluğu  Belediye Başkanından memnun oldukları öğrenildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 08:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet kulaban
mehmet kulaban - 10 yıl Önce

belediyeden memnuniyetsizlik oranı %70 tabii anketleri yönlendirmediyseniz kemal-mustafa-nevzat

oktay çetinkaya
oktay çetinkaya - 10 yıl Önce

çok doğru bir karar olmuş ama eksik , neticede çaturoğlununda bu listeden çıkarılması doğru olurdu

SIRADAKİ HABER