AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’dan Başkan Uysal’a ziyaret

Bazı ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Zonguldak’a gelen Ak Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’dan Başkan Uysal’a ziyaret



Bazıziyaret ve toplantılara katılmak üzere Zonguldak’a gelen Ak Parti Çevre, Şehirve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kdz. EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Uysal, Karaaslan’ı, Belediye Başkan Yardımcılarıve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte karşılarken ziyarette, Ak PartiZonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe BaşkanıFatih Çakır, Eski MKYK Üyesi Emine Çift, İl Genel Meclis Üyeleri vepartililerde hazır bulundu.

BAŞARILI OLACAĞINA DA YÜREKTEN İNANIYORUM

Konuşmasına ziyaretten duyduğu memnuniyetlebaşlayan,  çevre, şehir ve kültürün çokönemli kavramlar olduğuna vurgu yapan Başkan Uysal, “Sayın Genel Başkanımızayeni görevinde başarılar diliyor ve başarılı olacağına da yürekteninanıyorum.”dedi.

BİR İŞE KADIN ELİ DEĞERSE O İŞTE BAŞARI VARDIR

Başkan Uysal, “Bir işe kadın eli değerse o işte başarıvardır. Kadın kollarımıza teşekkür ediyorum.1 Kasım’da güçlü ve tek başına biriktidara ulaşacağımıza olan inancım bugün teşkilatımızda gördüğüm tablo veburadaki görüntü ile daha da arttı.”dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VE SEVGİ İLE İLERLİYORUZ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’daEreğli’de bulunmaktan son derece mutlu olduğunu dile getirdiği konuşmasında,“Ereğli’de çok güzel bir tablo ile karşılaştım. Birlik, beraberlik ve sevgi ilebu yolda ilerliyoruz.1 Kasım’da bizim adımıza çok güzel bir sonuç ortayaçıkacağına inanıyorum.”dedi.

Başkan Uysal ziyaretin anısına Karaaslan’a çeşitlihediyeler takdim etti.



 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER