Belediyespor Sakarya temsilcisini de geçti

Geçen hafta deplasmanda Karasuspor engelini aşan Kdz. Ereğli Belediyespor, 5. hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Sakarya temsilcisi Serdivanspor’u, Gökhan Kuloğlu ve Mahmut Bektaş golleri ile 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Puanı 9’a çıkaran eflatun beyazlılar 10 puanlı grup lideri Kocaalispor’u takibi sürdürdü.

Belediyespor Sakarya temsilcisini de geçti


Hebermerkezi-Geçen haftadeplasmanda Karasuspor engelini aşan Kdz. Ereğli Belediyespor, 5. haftamücadelesinde sahasında konuk ettiği Sakarya temsilcisi Serdivanspor’u,  Gökhan Kuloğlu ve Mahmut Bektaş golleriile  2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibioldu. Puanı 9’a çıkaran eflatun beyazlılar 10 puanlı grup lideri Kocaalispor’utakibi sürdürdü.

 BAL Ligi8.Grupta sahasında 5. haftaya 7 puanla 2.sırada giren  Sakarya temsilcisi Serdivanspor’u konuk edenKdz.Ereğli Belediyespor, rakibini 2 golle geçti.13.dakikada Gökhan Kuluğlu’nungolü ile 1-0 öne geçen ve devreye de bu golün avantajı ile giren Kdz.EreğliBelediyespor, 56.dakikada Mahmut Bektaş’ın golü ile farkı 2’ye çıkardı.Konukekibin 90+2.dakikada bulduğu gol puan için yeterli olmadı.

Kdz.EreğliBelediyespor bu galibiyetle puanını 9’a çıkardı.Eflatun beyazlılar önümüzdekihafta sonu seçim nedeniyle ara verilecek ligde, 8 Kasım Pazar günü  İstanbul’da Paşabahçespor’a konukolacak.Kdz.Ereğli Belediyespor daha sonra sahasında 7 günde 3 maç oynayacak.

15 Kasım Pazargünü sahasında bir başka İstanbul temsilcisi Leventspor’u konuk edecek EreğliBelediyespor, 18 Kasım Çarşamba günü de 4.haftanın erteleme maçında Halide EdipAdıvarspor’u ağırlayacak. Eflatun beyazlıların 22 Kasım Pazar günkü konuğu iseBolu temsilci Yenicağaspor olacak.

 8.GRUP DİĞER SONUÇLAR

 Dikilitaş 2 - 1   KilimliBld. 

 BeyköyBld. 0 – 0 Karasuspor 

 Kocaalispor1 – 0  Akçakocaspor 

 Leventspor0 – 1 Paşabahçe

 Vefa 2 –0 Halide Edip Adıvar SK 

 Yeniçağaspor0 – 2 Bartınspor 


 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER