Çakır; ´´Bu şehrin daha fazla kaybedecek bir günü daha yok´´

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ereğli’de Ak Parti’nin yapacağı, hastaneyi yaptık, okulları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Başka okullarda ilave olacak ama bundan sonra önceliğimiz ağırlığımız istihdam projeleri olacak” dedi.

Çakır; ´´Bu şehrin daha fazla kaybedecek bir günü daha yok´´
 
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ereğli’de Ak Parti’nin yapacağı, hastaneyi yaptık, okulları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Başka okullarda ilave olacak ama bundan sonra önceliğimiz ağırlığımız istihdam projeleri olacak” dedi.

Çakır, Gazetemiz İmtiyaz sahibi Çetin Eser’i ziyaret ederek, Ak Partinin Bölgeye yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Çakır beraberinde Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adaylarından İsmail Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, tersaneler bölgesi ile ilgili çalışmalarının olduğunu belirterek;´´ Milletvekilimiz Prof Dr Ercan Candan’ın döneminde başlayan ve yarım kalan çalışmalarımızı devam ettireceğiz, bir yandan Sanayi Odası, bir yandan Tersaneciler, hep birlikte burada 3 Bin – 4 bin civarında bir istihdam oluşturabilirsek güzel olacak “dedi.

Çakır; ´´ Bu istihdam öğrenciyi, hizmet sektörünü, ulaşım sektörünü destekler, diğer küçük esnafımıza katkı koyarken, diğer büyük işletmelerimize destek sağlayacağız. Şuan görüyorum her sene 600-700 istihdam ilave oluşturmak zorundayız. Tüm projelerimizi buna göre yapacağız” şeklinde konuştu.

BÖLGEDE ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAM PROJELERİ OLUŞTURMAK

Bölgede bundan sonraki önceliklerinin İstihdam projelerinin olacağını belirten Çakır, İlçe Kaymakamı, Bölge Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Bölgeye yatırımcı çağıracaklarını belirterek, Alaplı Organize Sanayisini de kendimizden ayrı görmüyoruz; ´´ Çünkü Ereğli’deki insanlar Alaplı’da çalışır, Alaplı’daki insanlar Ereğli’de çalışır, aramızda 10 km var. Bundan dolayı Alaplı Organize Sanayi yaklaşık 850 dönüm tek parsel var orada. Büyük işletmelere verebilecek anlamında 3 bin 4 bin istihdam sağlayabilecek projeler anlamında bundan sonra onların üzerinde duracağız.

“EREĞLİ DEVREK YOLU OLMAZSA OLMAZIMIZ”

´´Ereğli Devrek yolu, olmazsa olmazımız, bunun üstünde durduk, Bakanımızdan, Başbakanımıza kadar, bu dosyayı kendim de dâhil olmak üzere Milletvekili Adayımız Faruk Çaturoğlu ile birlikte ilettik, İl Başkanımızın , Özcan Bey’in ve Emine Hanımın’da bu konuda büyük gayretleri oldu.´´

ÇÜNKÜ BU ŞEHRİN DAHA FAZLA KAYBEDECEK BİR GÜNÜ DAHA YOK

´´2016 sonuna söz aldık. Turizm ile ilgili de bir şeyler yapacağız. Demir çelik ile olur, kongre merkezleri ile ilgili olabilir; Çünkü burası Demirçelik’in hemen hemen başkenti sayılır. Bunları değerlendirmek lazım. Bundan sonra en azından daha uyumlu bir tablo ortaya koymamız lazım. Bütün odalarla, belediyemizle, vekillerimizle teşkilatlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Çünkü bu şehrin daha fazla kaybedecek bir günü daha yok”dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER