Faruk Çaturoğlu dur durak bilmiyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte, dün akşam, Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen Engelliler Haftası etkinliklerine ve İlçede gerçekleştirilen 4 düğün törenine katıldı.

Faruk Çaturoğlu dur durak bilmiyor


AK Parti ZonguldakMilletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Ereğli İlçe BaşkanıMehmet Fatih Çakır, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte, dünakşam, Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen Engelliler Haftası etkinliklerineve İlçede gerçekleştirilen 4 düğün törenine katıldı.

Çaturoğlu ve beraberindekipartililer, dün akşam ilk olarak Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından GençlikHizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda Engelliler Haftasıdolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere katıldı. Yaklaşık 2 saat etkinlikleriizleyen Çaturoğlu ve partililer, buradan sırasıyla Şahinler Düğün Salonu, BüyükEreğli Anadolu Otel, Karadeniz Ereğli Belediyesi Düğün Salonu ve Göktepe’de gerçekleştirilendüğün törenlerine katıldılar.

Düğün törenlerinde konuşanÇaturoğlu, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyerek, “Geleceğiniz ak veaydınlık olsun. Rabbim sizlere, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyinasip etsin” dedi.

Çaturoğlu ile Çakır,Şahinler Düğün Salonu’nunda, Karadeniz Ereğli Önceki Belediye Başkanı HalilPosbıyık ile de bir araya geldiler. Üçlünün koyu sohbetinde, kahkalar havadauçuştu. Çaturoğlu ile Posbıyık, Kaptaş türküsü eşliğinde karşılıklı oynamayı daihmal etmedi.

Milletvekili AdayıÇaturoğlu ve partililer, düğün törenlerinin ardından yeniden Gençlik Hizmetlerive Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’na giderek, Ereğli BelediyesporOturarak Voleybol takımı ile Filistin Engelli Milli Voleybol takımları arasındaoynanan dostluk maçını izlediler ve ardından düzenlenen ödül töreninekatıldılar.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER