Özbakır: ´´ Öncelik bölgeye teşvik ´´

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Ereğli Teşkilatını ziyaret ederek, Fatih Çakır başkanlığındaki kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyelerine seçimlerdeki gayretleri nedeniyle teşekkür ettiler..

Özbakır: ´´ Öncelik bölgeye teşvik ´´


AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ile Faruk Çaturoğlu, partilerinin Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettiler. Seçimden sonra da halka teşekkür ziyaretlerini sürdüren Milletvekilleri, bir teşekkür ziyaretini de Fatih Çakır başkanlığındaki AK Parti Ereğli İlçe teşkilatına yaptılar.

Teşekkür mahiyetindeki ziyarette, Milletvekilleri Özbakır, Çaturoğlu ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal´ı, İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladılar.

Milletvekili Faruk Çaturoğlu, ziyarette yaptığı konuşmasında, seçimin hemen ardından teşekkür ziyaretlerine başladıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Seçim biter bitmez teşekkür gezilerimize başladık. İlçelerimize, beldelerimize, köylerimize ve mahallelerimize ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızdan da takdir alıyoruz. Yasama, Ülkemizin ve bölgemizin kalkınması için harcadığımız zamandan geri kalan ne kadar süre olursa onu da kendi seçim bölgemiz olan Zonguldak’ın tüm İlçelerinde geçirmeye çalışacağız. Her zaman milletimizle iç içe olacağız, hasbihal edeceğiz.

SORUNLARI BAŞBAKANIMIZA İLETME FIRSATIMIZ OLDU

Dün, Karadeniz Bölgesi Milletvekilleri olarak Sayın Başbakanımızla bir araya geldik. Hem seçim sürecini hem de muhtemel hükümet görüşmeleriyle ilgili siyasi duruşumuzu ve Meclis Başkanlığı konusundaki görüşlerimizi beyan ettik. Ben de bu toplantıda söz aldım. Zonguldak’ımızın ve bölgemizin kendine has sorunlarını değerli Başbakanımıza iletme fırsatımız oldu. Gerekli notlar alındı, bizler de inşallah takipçisi olacağız.

GÜZEL ŞEYLER OLACAĞINI UMUT EDİYORUM


Öte yandan, seçimden önce yapmaya başladığımız bir takım çalışmalar var, onlarla ilgili de seçimden önce olduğu gibi şimdi de çalışıyoruz. Netice aldıkça kamuoyuyla paylaşacağız. Ben, hem bölge hem de Zonguldak adına bu dönem her şeye rağmen güzel şeyler olacağının umudunu taşıyorum. Değerli Milletvekilimiz Hüseyin Bey (Özbakır), Teşkilatlarımız ve Belediye Başkanlarımızla birlikte inşallah bölgemizin ve Zonguldak’ımızın hak ettiği yatırımları alması noktasında gereken çalışmaları hep beraber yapacağız. Her zaman söylüyoruz, birlik ve beraberliğin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olmaz.”

ÖNCELİK, TEŞVİK


Milletvekili Hüseyin Özbakır da konuşmasında şunları kaydetti:
“Sayın Başbakanımızla özel görüşerek Zonguldak’ın durumunu anlatacağız. Ereğli’nin, Erdemir’den dolayı gelir seviyesini yüksek gösteren parayı başka yere aktarmayı sağlamaya çalışacağız. Bunu sağlayınca teşvik almamız kolay olacak. Teşviki aldık, kalkınmada öncelikli İllerde 3’ten 4’e indiğimizde sanayi bölgesi kurarsak burası da otomatik olarak bir alt bölge oluyor yani sanayi bölgemiz 5 oluyor. Bu bence harika bir olay. İşadamları kendiliğinden gelecek. Bu, Zonguldak’ın kurtuluş projesidir. Ben, baştan beri bunu savunuyordum, bunun için ortaya çıktım. Şu da bir gerçek ki Ereğli, Zonguldak’ın yanında bir cennet.”

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER