ÖZTÜRK´TEN FLAŞ KARAR, SİYASETE GERİ DÖNÜYOR

ÖZTÜRK´TEN FLAŞ KARAR, SİYASETE GERİ DÖNÜYOR
gundemeregli.com-AK Parti Alaplı Belediye Meclis üyeliği için ismi geçen AK Parti’nin Alaplı’daki kurucu Başkanı Eczacı Hüseyin Öztürk, Alaplı Belediye Meclisi listesinde yer alacağına yönelik iddialara cevap verdi.

Gazetemiz muhabirinin telefonla görüştüğü Öztürk, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun Belediye Meclisi listesinde birinci sırada yer alacağına yönelik olarak kendisine yapılan teklifleri doğrulayarak, bu konunun istişare edildiğini ve bu yönde kendisine yapılan tekliflere “hayır” demesinin mümkün olmadığını söyledi.

Öztürk, “Gazetemiz muhabirinin listede yer alacak mısınız?” Şeklindeki soruya şu şekilde yanıt verdi:

“Bu konuda istişareler, değerlendirmeler devam ediyor. Bu yönde bir talep olduğu da doğru, iş yoğunluğum sebebiyle pek sıcak bakmasam da, partimizin bu yöndeki taleplerine hayır diyemem ve o listede bulunmam gerekirse de bulunurum.  Tabi ki bunu partimizin yetkili organları belirleyecek. Benim olmam isteniyor, bu durum kaçınılmaz olursa da olurum”

Öte yandan Öztürk’ün listede birinci sırada yer alması sonrasında,  CHP’de de sürpriz bir ismin birinci sırada yer alması için girişimde bulunuluyor. Söz konusu ismin bu teklifi kabul etmesi durumunda ilçede oldukça çekişmeli bir seçim sürecinin yaşanacağına kesin gözüyle bakılıyor.  

 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER