BELEDİYESPOR YENİLGİSİZ BİTİRDİ

BELEDİYESPOR YENİLGİSİZ BİTİRDİ
 gundemeregli.com- Zonguldak Süper Amatör Küme´de mücadele eden Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Yazıcı, 2011-2012 futbol sezonunu değerlendirdi.
Zonguldak Süper Amatör Küme´de ligi 5. sırada tamamlayan Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Yazıcı, takımın ilk yarıda lige konsantre olamadığını ikinci yarıda da yenilgisiz ligi tamamladığını söyledi. Yeni sezonda da mevcut kadroyu koruma amacında olduklarını belirten Yazıcı, &[#]8220;Alaplı Belediyespor&[#]8217;un ilk yarı performansı bizleri ve taraftarlarımı çok üzmüştü.
Futbolcu arkadaşlarımız bize ikinci yarı için başarı ve Alaplı&[#]8217;ya yakışan bir takım olacağını sözünü verdiler. O zamandan bu son maça kadar takımımız hiç yenilmedi. 14 maçlık periyotta kalemizde ikisi penaltıdan olmak üzere toplamda sadece beş gol gördük. Takımımız tam tarihi belli değil ama Nisan ayının ortalarında ligin ikinci, üçüncü ve dördüncüsünün belirleneceği Play-Off maçlarına çıkacak. Play-Off&[#]8217;a Alaplı Belediyespor, Erdemirspor, Ereğli Belediyespor, TEAŞ Işıkspor takımları katılacak. Alaplı Belediyespor 2012-2013 Zonguldak Süper Amatör Ligine şampiyonluk parolası ile başlayacaktır. Yıllardır kendi sahası olmadan süper amatör kümede mücadele eden takımımız, yeni sezonda kendi saha ve seyircisi önünde maçlarına çıkacak olması, hem takımımıza moral motivasyon sağlayacaktır hem de kendi seyircine futbol ziyafeti sunacaktır. Yeni sezonda mevcut kadromuzu koruyacağız fakat gerekli yerlere de oyuncu takviyesinde de bulunacağız. Sahasıyla, seyircisiyle daha güçlü ve azimli bir Alaplı Belediyespor ilçemizin gururu olacaktır&[#]8221; dedi.

Alaplı Belediyespor&[#]8217;a esnaflardan ve vatandaşlardan yeterli destek gelmediğini belirten Yazıcı, &[#]8220;Öncelikli olarak takımımıza sahip çıkmalıyız. Özellikle esnaf arkadaşlarımız bu güzide takımımız için taşın altına elini koymaları gerektiğini düşünüyorum. Daha başarılı bir Alaplı Belediyespor için el ele vermemiz gerekiyor. İnşallah yeni sezonda bunu başarırız. Buradan tüm sporcu kardeşlerimi özellikle ikinci yarı yakaladıkları üstün başarılarından dolayı kutluyorum&[#]8221; diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2012, 06:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER