Bu çağrı Taraftardan Alan'a...

Bu çağrı Taraftardan Alan'a...

Bu çağrı Taraftardan Alan'a...

Kırmızı Lacivertli taraftarlar maddi konuda büyük sıkıntı yaşayan Kömürspor için otoparka çevrilen giysi pazarının verilmesini istedi. 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yıllardır sabit gelir olmadığı için sıkıntılar çekiyor. Geçtiğimiz sezonlara göre bu sezon daha da büyük sıkıntılar çeken Kırmızı Lacivertli takım ertelenen  ligler öncesinde kara kara düşünmeye başladı. Tek sabit gelir noktası Kömürspor otopark olan Zonguldak Kömürspor onunla sadece kulübün gideleri ve yemek gibi ihtiyaçlarını karşılıyor. Sezon başından beri oyuncuların alacaklarını biteremeyen Kırmızı Lacivertli bu konuda özellikle yardım eli bekliyor.
Kırmızı Lacivertli taraftarlar sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak Kömürspor'a soğuksu mevkiinde otoparka çevrilen giysi pazarının tahsis edilmesini istiyor. Başkan Alan'ın giysi pazarını Kırmızı Lacivertli takıma vermesiyle  Kömürspor rahat bir nefes alacak.  Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın taraftarların bu çağrısına nasıl bir naıt vereceği ise merak konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2020, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER