Gerede kampı başladı

Yeni sezon öncesi ilk etap çalışmalarını Ereğli´de tamamlayan Karadeniz Ereğli Belediyespor, ikinci etap çalışmalarına, Gerede´de başladı.

Gerede kampı başladı

Yeni sezon öncesi ilk etap çalışmalarını Ereğli´de tamamlayan Karadeniz Ereğli Belediyespor, ikinci etap çalışmalarına, Gerede´de başladı. 24 kişilik oyuncu kadrosuyla kamp çalışmalarını 10 gün boyunca Gerede´de sürdürecek  eflatun beyazlılar, bu sürede 3 hazırlık maçı yapacak. Gebzespor, Niğde Belediyespor ve Sultanbeylispor ile yapılacak hazırlık maçları sonrası yeni sezon kadrosunu şekillendirecek olan Antrenör Taner Demirbaş,idmanlarda hata yapan oyuncularını sürekli uyarıyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. grupta mücadele edecek olan Karadeniz Ereğli Belediyespor´un Gerede kampı başladı.10 gün sürecek kampın ilk gününde otele yerleşen kafile, ardından ağırlığı koşuya yönelik idman yaptı.Antrenör Taner Demirbaş,Yardımcı Antrenör Ercan Yaman ve Kondisyoner Selçuk Akbaş´ın yönetiminde çalışan  24 kişilik oyuncu kadrosunun ilk sabah idmanında da oldukça neşeli olduğu gözlendi.Eflatun beyazlılar sabah idmanında önce kuvvet ve dayanıklılık çalıştı,ardından da yarı sahada çift kale maç yaptı.

YABANCILAR NEŞE KAYNAĞI !.

Kdz.Ereğli Belediyespor´un Gerede kampına katılan Honduras´lı iki oyuncu hem kafilenin neşe kaynağı oldu, hem de çıktıkları ilk iki idmandaki istek ve arzularıyla dikkat çekti. Orta saha oyuncusu Oscar Antonıo Zepeda Ramırez ve forvet Darıan Geovannı Alverez Calderon´un oynanacak hazırlık maçlarında nasıl bir performans sergileyecekleri merakla bekleniyor.

3 HAZIRLIK MAÇI VAR

Kdz.Ereğli Belediyespor´un kamp çerçevesinde yapacağı hazırlık maçlarının programı da belli oldu.Kamptaki ilk hazırlık maçını Perşembe günü BAL Ligi 10. grup takımlarından Gebzespor ile yapacak olan eflatun beyazlılar, Pazar günü de,3.lig 1.grup takımların Niğde Belediyespor ile karşılaşacak. Ereğli Belediyespor´un kamp çalışmaları 







Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER