AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Toplantısını Beycuma Beldesinde gerçekleştirdi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısını Beycuma Beldesinde gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetimi, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, AK Parti Beycuma Belde Başkanı Ozan Kılıç katılım sağladı.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Toplantısını Beycuma Beldesinde gerçekleştirdi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısını Beycuma Beldesinde gerçekleştirdi.

Toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetimi, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, AK Parti Beycuma Belde Başkanı Ozan Kılıç katılım sağladı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek " Bu hafta yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Beycuma Beldemizde toplantımızı yapmaya karar vermiştik. Bu ortamı hazırlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Beycuma Beldemiz yapılan yatırımlar ve yapılacak çalışmalarla nüfusu hızla artan bir yer haline dönecek. Başkanımız Vural Kundakçıoğlu'nun çalışmaları bölgede yaşayan vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanıyor. " dedi.

Ardından Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu Beycuma Beldesinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Son olarak Beycuma Belediyesi olarak planlanan projeler ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2022, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER