Z.E.S. transfere devam ediyor

Zonguldak Ereğli Spor Kulübü transferlere devam ediyor.

Z.E.S. transfere devam ediyor

Zonguldak EreğliSpor Kulübü transferlere devam ediyor.

Geçtiğimizgünlerde yeni sezon hazırlıklarına hızlı başlayan Zonguldak Ereğli Spor,Gümelispor’dan  Melo lakaplı MehmetFidan’ı kadrosuna katmıştı.

Takımdaki eksiklerigidermek adına çalışmalarına hız veren kulüp yönetimi, Güneşli Belediyespor’danEngin Bozkurt’u kadrosuna kattı.

Geçtiğimizsezonda aynı oyuncu ile ilgilenen Zonguldak Ereğli Spor, Teknik Heyetin raporudoğrultusunda bu transferden vazgeçmişti.  

GüneşliBelediyespor ile prensipte anlaşan Zonguldak Ereğli Spor, oyuncunun kendisi ilede anlaşmaya vardı.

Transferigerçekleşen oyuncu Engin Bozkurt açıklamasında ‘geçensenede Zonguldak Ereğli Spor forması giymek istiyordum. Ama bazı nedenlerdendolayı gerçekleşmedi. Bu sene ise Allah’ın izni ile oyunum ve mücadelem ilebaşkanımızın yüzünü kara çıkartmayacağım. Futbol benim yaşam sitilim’ dedi.

ZonguldakEreğli Spor Başkanı Kaan Kocaman ise ‘başta Güneşli Belediyespor Başkanı FikriKayacan ve Yönetimine bu transferdeki desteklerinden dolayı teşekkür ederim.Engin benim takımımda görmek istediğim isimlerden bir tanesiydi. Bunu geçensenede istemiştim, ancak nasip olmadı. Hayırlısı ile bu sene ailemize katıldı.Allah bizleri utandırmasın’ diyerek oyuncu ile objektif karşısına geçereksözleşmeyi imzaladılar.  

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER