Zonguldaklı Karakoyun ülkemizi temsil edecek

Zonguldaklı Karakoyun ülkemizi temsil edecek

Zonguldaklı Karakoyun ülkemizi temsil edecek

Dünya’nın en büyük 10 boks turnuvalarından biri olan Uluslararası Ahmet Cömert Boks turnuvasında Zonguldakboksör Selma Karakoyun ilimizi ve ülkemizi temsil edecek. 12-19 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan turnuvada Telekomspor milli sporcusu Selma Karakoyun, Genç Bayanlar kategorisinde 75 kg ay yıldız forma altında ülkemiz adına mücadele edecek.

Zonguldaklı milli boksör İshak Tiryaki turnuvaya Selma ile birlikte en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyerek, “İstanbul’da yapılan Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası’na iyi bir şekilde hazırlandık. Selma iyi bir sporcu. İnşallah ay yıldızlı forma altında ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Hedefimiz bu büyük organizasyonda şampiyon olup ardından Hindistan’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasında ay yıldız forma altında ülkemizi temsil etmek. İnşallah Selma ay yıldızlı forma altında iyi maçlar çıkararak şampiyon olacak. Bizlere desteğini esirgemeyen Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’a, Telekom’a ve herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Zonguldaklı milli boks antrenörü İshak Tiryaki’nin yetiştirmiş olduğu milli sporcu Selma Karakoyun’un Dünya üçüncülüğü, Avrupa ikinciliği, üçüncülüğü ve 4’kezde Türkiye Şampiyonluğu bulunuyor. Zonguldaklı milli bayan boksör Selma Karakoyun Uluslararası Ahmet Cömert Boks turnuvasında şampiyon olup Hindistan’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ay yıldız forma altında ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. Uluslararası turnuva da ilk günü bay geçen milli bayan boksör Selma Karakoyun yarın 75 kg’da Rus-Hindistan maçının galibi ile ilk maçına çıkacak

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 20:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER