44.yaşa 44 pasta

44.yaşa 44 pasta

44.yaşa 44 pasta

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde gazeteci HasanHaşıl 3 yıldır geleneksel olarak bir ay süren doğum günü kutlaması yapıyor. 44.Yaşına basan Haşıl 26 Eylül 2016 tarihinde start verdiği doğum günü kutlamalarında30’un üzerinde pasta keserken, 44 pasta kesmeyi hedefliyor.

Alaplı ilçesinde gazetecilik yapan 44yaşındaki Hasan Haşıl 3 yıl önce sosyal medya üzerinden başlattığı doğum günükutlamalarını geleneksel hale getirdi. 26 Eylül-26 Ekim tarihleri arasında biray süre ile ilçedeki kurum, kuruluş, dernek, oda, sivil toplum örgütleri veesnaflar tarafından doğum günleri kutlanan Hasan Haşıl’a gittiği her yerde pastalıdoğum günü kutlaması yapılıyor.

3 yıl önce sosyal medya üzerindenbaşlattığı kutlamaların bir ay süre ile devam ettiğini belirten Haşıl, “İlkbaşta o kadar çok önem vermemiştim. Ama sonra bir espri ile başladık. Şimdi iseneredeyse geleneksel hale geldi. Gittiğim her yerde doğum günü pastasıkesiyorlar. Bende kutlamaları sosyal medyada paylaşıyorum. 44. Yaş günümboyunca yaklaşık 30’un üzerinde pasta kestim. Paylaşımlarımı gören gel sana birpastada biz keselim diyorlar. Bu kutlamalar ayrıca daha çok kaynaşmamızısağlıyor. Ben Alaplı’yı ve insanlarını çok seviyorum. Çünkü Alaplı halkınınbenim üzerimde çok emeği var. Sanıyorum onlarda beni çok seviyorlar kiböylesine kutlamalar yapıyorlar”

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2016, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER