´´Şehit nurlanmış, Gazi onurlanmış askerdir´´

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kdz. Ereğli Şubesi 6 Mayıs 2004 yılında başlattığı kan bağışı kampanyamızın 22.´sini bugün düzenledi.

´´Şehit nurlanmış, Gazi onurlanmış askerdir´´

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kdz. Ereğli Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kdz. Ereğli Şubesi´nin 6 Mayıs 2004 yılında başlattığı Kan Bağışı kampanyasının  22.si düzenlendi.
Apdi ipekçi sergi salonunda düzenlenen Kan bağışı Kampanyasında 61 ünite kan bağışı yapıldığını belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Temel Şahin şunları söyledi;
 6 Mayıs 2004 yılında başlattığımız kan bağışı kampanyamızın 22.´sini bugün gerçekleştiriyoruz. Kan bağışına halkımızın desteği normal. Bundan önceki 21 kan bağışı kampanyamızda 2165 kan bağışı Kızılay´ımıza kazandırmış olduk. Türk Kızılay´ı Ereğli Şubesi ile ortaklaşa yaptığımız kan bağışı kampanyamızı sene de iki kez yapmaktayız. Halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.dedi.
 
TÜM VATANDAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Türk Kızılay´ı Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay  ise periyodik olarak yılda 2 kez düzenlenen  kan  bağışı kampanyası nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kdz. Ereğli Şubesine teşekkür etti.  Ereğli halkına Kızılay´ı yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Oktay şunları ; Gaziler Derneği her yıl periyodik olarak yılda iki defa kampanya düzenlemektedirler. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Ereğli halkı kan konusunda bilinçlendirildi ve bilinçlendi. Bu yüzden Ereğli halkının Kızılay´a olan teveccühünden memnunuz. İnşallah bundan sonra ki kampanyalarda yalnız bırakmayacaklarına inancımız sonsuz. Ereğli halkına teşekkür ediyorum.şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2014, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER