Ak Partinin sevilen ismi´de başvuru yaptı

AK Parti´de Milletvekilliği Aday Adaylığı süreci sona erdi.

Ak Partinin sevilen ismi´de başvuru yaptı

AK Parti´de Milletvekilliği Aday Adaylığı süreci sona erdi.AK Parti tabanında ve Ereğli genelinde sevilen isimlerden Av.Saffet Bozkurt´ta Zonguldak İl Teşkilatı´na giderek Aday Adaylığı müracaatını yaptı. AK Parti´nin kurulduğu günden bu yana başarı çıtasını en üst seviyeye çıkartmak için her türlü katkıyı ve çalışmayı yaptığını anlatan Bozkurt, hedefinin bundan sonrada hem partisinin başarısına katkı sunmak hem de aday olduğu takdirde Zonguldak´a hak ettiği hizmetleri getirmek olduğunu söyledi.

TOSUN PARTİMİZE BU ZAMANA KADAR ÖNEMLİ KATKILARI OLDU
 
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ise Av. Saffet Bozkurt´un aday adaylığı başvurusu yapmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek Sayın Avukatımızın aday adaylığı hayırlı olsun. Şu ana kadar bir çok önemli isim partimizden milletvekili adayı olabilmek için müracaatta bulundu. Avukatımız Sayın Saffet Bozkurt´ta bunlardan biri. Partimize bu güne kadar önemli katkılar sunmuş ve elde edilen başarılarda önemli payı vardır. Şimdiden aday adaylığı partimize, Zonguldak´a ve ülkemize hayırlı olsun. Çıktığı bu yolda kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum dedi.
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 20:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galip Doğru
Galip Doğru - 9 yıl Önce

Zonguldak´a ve ülkemize hayırlı olsun. Çıktığı bu yolda kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum.İnşallah aday listesinde de adını görürüz.

Galip Doğru
Galip Doğru - 9 yıl Önce

Av. Saffet Bozkurt´un aday adaylığı hayırlı olur inşallah.Zonguldağa böyle bir vekil yakışır.

Galip Doğru
Galip Doğru - 9 yıl Önce

Avukatımız Sayın Saffet Bozkurt partiye bu güne kadar önemli katkılar sunmuş ve elde edilen başarılarda önemli payı olmuştur.Tabanı bilen genç dinamik dürüst bir adaydır.Yolun açık olsun inşallah.

SIRADAKİ HABER